Ascultati-ma,ca stiu ce spun.

Ascultati-ma,ca stiu ce spun. | Autor: Viovio

Link direct la acest mesaj

Dragelor,va dau un sfat.Odihniti-va cit puteti de mult.Sunt mamica de o luna si pot sa va spun ca printesa mea are exact "programul" meu de gravi.Si nu am fost cuminte deloc.Am avut 3 servicii(unul de noapte)si nu am luat in seama nici oboseala,nici dureri,nici agitatia lui bb.Azi fetita mea doarme foarte putin,mai mult ziua si noaptea e foarte agitata si ma doare sufletul cind o vad cum plinge..
Cei care ma cunosc zic..."e exact ca tine,nu stie cind e noapte"
Nu faceti ca mine!!!
Asa mami,asa bebe!
Crede-ti ca am dreptate?

Violeta mamica de printesa Cristiana Bianca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

sa stii ca asa este. eu de muncit nu am muncit, dar nu stateam de loc pe acasa, ieseam prin oras si hoinaream, dar noaptea era sfanta. si asa e si denisa mea, ziua nu are stare deloc, de dimineata, nici nu apuc s-o schimb de pijamale, iar ea isi pune caciula, fularul, gentuta pe umar si ghetutele in picioare si e prezenta la usa... incearca sa deschida usa si ne face "pa!" ,in schimb noaptea doarme, si de mica a dormit foarte bine. de la nici 2 luni imi dormea toata noaptea, chiar si acum are zile cand doarme 11 ore incontinuu.
fiecare cu bebele lui.

diana si denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Multumim mult Violeta pentru recomandare. Si eu tind sa evit odihna, dar ma chinuiesc.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

In cazul meu nu se potriveste deloc - desi am fost foarte agitata si insomniaca la prima sarcina , nervoasa,nemancata ...... am avut un copil super cuminte ,linistit ,cu program de somn regulat .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Eu zic ce pe copil il influenteaza firea mamei in general nu numai comportamentul ei din timpul sarcinii!
Dar oricum eu sunt multumita- eu sunt f lenesha si somnoroasa. Daca doarme cat mine sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

asa mi-a spus o prietena care are o fetita de 2 ani , sa dorm mult ca asa o sa fie si bebelinul, ca ea asa a facut si aasa e si fetita ei, ar fi bine sa fie asa, ca eu la 9-10 seara sforai deja, in schimb ma trezesc dimineata pe la 7-8 si nu mai pot dormi, iar ziua nici vorba de somn....dar macar de ar fi ca mine....

numai bine si multa sanatate la mamici burtici si bubulini

Adriana si bebelinul 27+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu stiam ca este total invers: cand te plimbi mult datorita "leganatului" bebe doarme mai tot timpul.Eu imi amintesc ca sutuletele erau foarte puternice cand ma asezam undeva, cred ca se trezea .
Eu am fost foarte activa toata sarcina, dar Codrin a fost tare cumintel, a dormit toata noaptea de la o luna, nu facea altceva decat papa si dormea.
In schimb nu ma suparam sau nu ma stresam deloc, eram vesela si fericita tot timpul.
Nu stiu daca exista cu adevarat o legatura, eu cred ca firea copilashului este importanta, pe urma mai sunt si colicile, probleme cu alaptat, dintii - stressul bebeilor la care fiecare se comporta in mod diferit.
Las' ca vad eu la bebe nr. 2.
Cred insa, ca cel mai important lucru este sa nu te superi, stresezi, epuizezi etc. cand esti insarcinata.
Va doresc tuturor copilasi sanatosi si cumintei!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noroc ca Giulia mea s-a reparat singura pana a implinit 3 luni, altfel ajungeam la nebuni. Eu am avut o sarcina cu mare noroc, multa agitatie, mult stres si si mai multe bocete si plansete de paranoica ce sunt ... si primele 2 luni de zile de la nastere nu stiam pe ce planeta sunt, fie`mea se trezea din ora`n ora, statea doar la mine in brate, nu va mai zic, daaaaaar, de la o zi la alta, a devenit independenta, iar acum ma tot minunez cum poate fi atat de cuminte ... clar ca seamana pe tac`su`

Sarcini usoare in continuare si muuulta sanatate la mamici cu burtici !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

cu Tea am avut o sarcina agitata.... plinsete, nervi, etc (deh, "binefacerile" fostului)asa ca si Tea, la rindul ei mi a mincat zilele si noptile. Nici acum nu mi este rusine cu ea, parca i intoarsa cu cheia, doar ca in ultimii 2 ani (parca) adoarme in fund atunci cind o ajunge somnul sau adoarme in drum spre perna

Acu, ce sa spun.. am un program de somn oarecum ordonat (22-6,30).. cind mai apuc mai trag si un pui mic de somn la prinz, insa ideea este ca imi este somn mai tot timpul

Medicul mi a dat sa iau spirulina si ulei de catina, ambele fiind tonice.. apai sa nu va spun ca nu numai ca starea de somn a ramas ca la ea acasa, insa seara iar incepuse sa o ia inima razna!!

Sper ca nou noutul nostru puiut sa fie un bebel cumintel...

In concluzie, da, cred ca programul nostru de viata va influenta programelul de viata al puiului

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si eu am fost si sunt cam agitata si dorm tare prost noaptea. Mi-e frica sa nu fie si bebe la fel ca mine.
Si daca se zice ca bebe are din firea mamei in general, cum ramane cu copiii care sunt leit tatii lor, sub toate aspectele?

Mergi la inceput