Ma enerveaza cat sunt de nervoasa!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

gicutza , te inteleg absolut! si mie mi-e cam greu, si au trecut doar doua luni de cand nu merg la munca (azi Iulia implineste doua luni )! chiar aseara ii spuneam sotului meu ca as face ceva iesit din comun ... m-am plictisit ingrozitor. chiar daca mi se pare o minune desavarsita copila mea si nu ma plictisesc niciodata de ea si nici cu ea ... m-am plictisit sa fac aceleasi lucruri tot timpul...
te cred si eu ca fata de viata activa din iasi, acum vegetezi. cel mai bine ar fi sa incepi sa iti faci planuri pentru o noua afacere aici, in bucuresti. schite planuri pe hartie. iti ocupi macar mintea cu ceva, pana vei incepe sa si alergi pentru ele.
si nu stiu cum e la voi, insa de cand cu bebitza, nu mai iesim din casa deloc... ce carti, monopoly sau alte cele cu prietenii... nici macar un film, nici macar la calculator acasa...
insa e atat de frumos cu bebel, incat le uit pe toate astea intr-o clipa!
voi puteti iesi din casa cu bebelul pentru mai multe ore? haideti pe la noi ... intre un biberon si un schimbat, mai facem un joc ceva!!

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Tu shinutza... chiar aseara ti-am scris un mesaj si exact cand sa-l trimit sotiorul meu si-a inchis calculatorul si implicit si accesul la Internet de pe al meu .
Voiam sa ne anuntam o vizita la voi pe vineri seara (adica maine), da fara bubulac ca-i agitat si el ramane cu bona acasa. Zi-mi daca pe la 7 seara e tarziu pt. voi ca doar atunci am sperante sa plece si faraonul de la servici.
Si "La Multe Luni" la minunea aia mica!!! Chiar ne gandeam ce repede a trecut timpul si deja are 2 luni!

Sa traim bine!

Mergi la inceput