flirt on line...
Aseara l-am prins pe prietenul meu ca flirta pe net ...cu o femeie maritata...si cu un copil. Am sufletul sfasiat de durere si simt ca nu pot sa trec peste asta. Noi stam in aceeasi casa, avem o relatie cica serioasa, cica ma iubeste, cica eu insemn totul pt el. Atunci de ce s-a intamplat asa ceva? Eu am intrat pe contul lui si am primit multe mesaje de la o tipa care ii intreba ca de ce nu vb cu ea, ca de ce se poarta asa si nu o baga in seama, ca de abea astepta sa vina ca sa vb si alte chestii de genul asta. I-a mai zis ca ea nu se intelege cu sotul ei si prietenul meu i-a zis ca nici el nu se intelege cu mine cateodata... Am avut atata incredere in omul asta, il credeam atat de inocent si credeam ca eu insemn totul pt el. Ma simt inselata si nu cred ca voi putea trece peste asta, chiar dc poate am momente in care vreau. Nu stiu ce sa fac si cum sa gandesc mai bine. El zice ca nu a fost nimic, ca pur si simplu au vb, si ca a fost o prostie din partea lui. Dar dc eu nu vedeam, dc aceasta rel continua, sau dc se va repeta cu alta fata? Vreau si eu niste pareri de la voi, va rog...
Raspunsuri
cipcipcip spune:
Poate a fost numai o copilarie din partea lui. Si mie mi s-a intimplat sa flirtez cu barbati pe net si in afara (desi imi iubesc foarte mult sotul) si chiar am fost si prinsa. (de-atunci m-am lasat de sportul asta ca mi-am dat seama ca nu merita). Tine-l in continuare sub observatie, dar incearca sa treci peste acest mic incident, nu are rost sa faci prea mare caz, zic eu. Adica poti sa faci caz, ca sa-si dea seama ca nu tolerezi, dar incearca sa nu pui la suflet, se pare ca a fost doar un flirt si atit.
http://community.webshots.com/user/roxanabella
louisea spune:
ai meyy.. doar ca flirta cu ea nu inseamna ca s-a intamplat ceva mai mult..
daca era pe YM, verifica arhiva si vezi ce si-au scris (asta in cazul ca nu a sters-o)..
totusi ia in calcul si posibilitatea ca era doar for fun.. nu ca ii iau apararea doar se poate (de ex cipcipcip ).. tu il cunosti mai bine si iti poti da seama de mai multe lucruri..
ia-l la o discutie frumusica si explica-i tot ce simti si ca ti-ai cam pierdut increderea in el.. si sa-ti comnunice ce are de gand sa faca in aceasta privinta si mai intreba-l daca isi cauta pe altcineva, ce-i lipseste, ce nu-i oferi si ii oferea ea.. chestii din astea ca sa-ti formezi si tu o parere..
oricum fa-i clar ca daca il vei mai prinde cu astfel de chestii
------------------------
poze cu Bandit
marius spune:
Eu in locul tau i-as spune ca ma deranjeaza ceea ce face ca si gest. Decizia ii apartine insa e bine sa stie ca ... "exista si persoana ta care in mod calm si detasat (atat cat se poate) i-ai spus verde in fata: "Am o problema pe care o poti rezolva doar tu. Asta e problema, gandeste-te la ce ti-am spus si decide. Desigur voi decide si eu apoi in functie de decizia ta."
Eu asa as proceda.
Parere personala.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
alexa121 spune:
Nu te lasa dusa de val OBLIGATORIU stai de vorba cu el, nu va certati ci pur si simplu discutati despre cele intamplate.
Tanya spune:
am trecut si eu printr-o experienta asemanatoare, si sti ce am facut? l-am lasat sa continue si l-am spionat sa vad pana unde merge... daca se intalneste cu ele.. si cand s-a intalnit cu una intr-o noapte pe cand eu dormeam a doua zi i-am facut scandal cu despartire si tot tacamul si s-a linistit
Tanya
Rufus spune:
Nu-l lasa sa avanseze, sa vezi unde ajunge. Spune-i ca te deranjeaza. Sigur, era bine sa stie si singur chestia asta, dar stii si tu, bietii barbati sunt mai nestiutori...
http://community.webshots.com/user/tora97
Aurelia spune:
Sa-ti spun ceva!
In zilele lungi cind eu nu lucram si ramineam acasa singurica mi se intimpla sa raspund unora s-au altora care ma "interpelau" pe yahoo ,de obicei le interziceam repede accesul la "nikul" meu dupa ce schimbam doua trei vorbe si-mi dadeam seama ce vor si ce le poate capul ,dar in una din zile a fost altfel ,tipul care "ma abordat" nu era deloc ca ceilalti ,nu cauta niic sa agate nici sa filtreze ci pur si simplu sa "evadeve" din cind in cind din viata obisnuita in una imaginara ,uite asa am vorbit cu el pe net aproape vreo 8 luni ,timp in care el ma ajuta la traduceri de care aveam nevoie ,lunea i-mi trimitea poze din wk cu familia lui copii si nevasta etc,
eu la rindul meu i-i vorbeam despre problemele mele de integrare in tara lor ,despre strumful meu si mai putin despre sotul meu ,i-i vorbeam despre meseria sotului dar NICIODATA nu i-am povestit ca nu m-as intelege bine cu sotul s-au ca as avea vreo problema in cuplu ,discutam despre orce numa despre viata personala NICIODATA.
Ei bine am simtit eu asa in timp ca totusi tipul i-si facuse un piedestral si,ma urcase pe mine acolo p undeva mai sus decit sotia lui ,iar chestia asta nu mi-a placut drept urmare am incetat sa-i mai raspund la mesaje .............
Deci parerea mea:n-am nimic impotriva ca discuta banalitati s-au ajuta pe cineva cu vreo informatie ori mai stiu eu ce ,dar faptul ca spune asa cuiva caruia nici nu-l cunoaste in realitate ca nu se intelege bine cu tine ASTA EU N-AS IERTA-O!
Iar tu poti sa o faci daca il iubesti si daca poti dar nu inainte de a-l face sa simta ce greseala grava a facut!!!
Aura&Luca,2 ani si 11 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
Mia. spune:
Si sotul meu a facut asa ceva dar nu m-a deranjat prea mult!Am facut ceva gura ca sa nu zica ca e bine ce face si frumos si gata,nu cred ca s-a mai intimplat.Astea sint copilarii,barbatii sint in urma cu maturizarea.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
bebb spune:
Multumesc pt raspunsuri tuturor!
Eu de atunci sunt "cazuta" psihic, poate sunt exagerata sau prea sensibila, dar ma trezesc plangand asa, din senin gandindu-ma la cele intamplate, aducandu-mi aminte ce-i spunea el, ca de abea asteapta sa vb cu ea.Mi-e greu, vreau sa trec peste asta, dar nu pot (deocamdata). Spune ca din cauza mea sta asa mult si se joaca, ca am gura mare si ca il cicalesc mereu. Dar eu ce ar trebui sa fac daca el nu intelege de vorba buna, daca il rog de o mie de ori sa faca un lyucru si zice ca imediat, dar trece o zi, trec 2.Si eu ma enervez. Dar tot ce fac fac pt noi, pt ca sa fie bine.