Toate aceste analize?

Toate aceste analize? | Autor: lexy

Link direct la acest mesaj

Cand ati ramas insarcinate ati facut toate aceste analize: hemograma, calcemie, sumar de urina, RBW, test HIV, glicemie, grupa sanguina, RH, urocultura, biochimie sange, listeria, toxoplasma, CMV, rubeola, virusi hepatita, culturi col, secretie vaginala, papanicolau?
Eu sunt la prima sarcina, fara antecedente de avorturi sau pierdere de sarcina si ma simt foarte bine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

hepatita, HIV, rubeola. Atat am facut eu. Nici nu am stiut ca ar trebui mai multe

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexy spune:

In Bucuresti unii doctori, nu vor sa te primeasca la ei, daca nu ai facut aceste analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

cam tot atatea analize am facut si eu,mai putin papanicolau, hepatita si secretia.Ar fi bine daca le-ai face pe toate,dar nu e obligatoriu.Acum depinde si de medicul tau. 25sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Aproape pe toate le-am facut si eu (mai putin virusii de hepatita, dar am facut transaminazele care au iesit in limite normale asa ca n-a mai fost cazul sa fac si markerii de hepatita). Unele dintre analize le-am facut inainte de a ramane gravida, altele in primele luni.

Ana (saptamana 35, DPN 8 martie 2005)

Mergi la inceput

Unde le-ati facut? La Medsana costa aprox 8 milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am facut si eu aceste analize, unele inainte de a ramane insarcinata, altele imediat dupa. Si tot asa, prima sarcina, fara antecedente si ma simteam bine.
Incearca la Medicover pe strada dr. Grozovici, cred ca au preturi mai mici si e un laborator bun. Au si site, parca. Poti vorbi si cu medicul de familie, poate unele analize se pot face gratuit.

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Draga Lexy, si eu am facut toate aceste analize. Mergi cu lista la medicul de familie ca o parte se fac gratuit. Din cate stiu eu, acestea: hemograma, calcemie, sumar de urina, RBW, test HIV, glicemie, grupa sanguina, RH, urocultura, biochimie sange. Celelalte eu le-am facut la Centrul Medical Unirea, costa, dar merita. De fapt, au cam aceleasi pretuir ca la Medsana.
Sanatate si o sarcina usoara,

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

listeria, toxoplasma, CMV,clamidya , le platesti,( pe mine m-au costat prin septembrie anul trecut 3.500.000 lei) restul sunt gratuite,
daca ai trimitere de la medicul de familie, eu le-am facut la cantacuzino pe toate , e bine sa le faci ca sa stai mai linistita
numai bine si multa sanatate
Adriana si bebelinul 27 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Din pacate chiar trebuie facute toate aceste analize.
RBW, HIV, Papanicolau stiu sigur ca nu se platesc la Cantacuzino.
Parerea mea este ca cel mai bun laborator este Medicover, avand si preturi foarte bune.Poti intreba insa telefonic la oricare laborator te-ai decis, ce se poate face gratuit cu trimitere de la medicul de familie.
Listeria, toxoplasma, CMV, rubella, culturile de col se platesc oricum si inseamna aproximativ 4 milioane.
Multa sanatate si o sarcina usoara!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Va multumesc!

Mergi la inceput