TRATAMENTUL LIVIEI - PROBLEME !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

gabi,
io tot citesc pe aici sa vad ce o sa-i dau sotului meu. Si am facut o lista lungaaaa...saracul :))
Ce-i cu ghimbirul?? Pastile de telina de unde ai luat??
Sa stii ca carpicorn nu am mai gasit nici eu, nici la farmacii, plafare, nici la giulesti de unde cumparam.

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Dragele mele,

Eu am gasit supozitoare cu carpicon in interiorul Big-ului Berceni, e un plafar acolo. Le-am luat vineri, asa ca mai aveti sanse sa gasiti. In week-end-ul asta ma apuc si eu de tratament, asa ca ne auzim.

Succes si va pup,
Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

Branca ursului este o planta mai puternica decat naprasnicul, il folosesc pentru setrilitate feminina si masculina etc... Supozitoare carpicon am mai gasit la o farmacie 2 cutii( in Craiova). Intrebati si la farmaciile care vand produse naturiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

gabi,
io tot citesc pe aici sa vad ce o sa-i dau sotului meu. Si am facut o lista lungaaaa...saracul :))
Ce-i cu ghimbirul?? Pastile de telina de unde ai luat??
Sa stii ca carpicorn nu am mai gasit nici eu, nici la farmacii, plafare, nici la giulesti de unde cumparam.

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Eu am luat tratamentul de la Maria...de pe site si i l-am dat.Acum cica laptisorul de matca nu-i bun...nu stiu ce sa mai zic!Pastile de telina am luat de la o farmacie naturista,este de la Laboratoarele Medica.O sa mai studiez si cu ghimbirul si-ti spun.

Te pup,
Gabi.

Mergi la inceput