Mamici de septembrie - octombrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 2
samila spune:
Buna fetele,
pana acum nu am avut asa greturi mari, de aseara m-au apucat puternic. Asa ca am avut o noapte alba legata de toaleta

....
Ma simt asa rau. Voi ce faceti cand va e asa rau?
lucia_cs spune:
Alina
Ne bucuram ca te simti mai bine, ai sa vezi ca de acum lucrurile se vor schimba mult spre pozitiv.
Felicitari pentru intentia ta de a face un masterat, o sa aiba bebe mama masteritza. ![]()
Flavia
Succes astazi la doctor, sa nu ne tii in tensiune, ca doar suntem gravide, sa ne scrii cat poti de repede.
Sa stii ca si eu am intepaturi, nu l-am intrebat pe medic, dar nu simt ca ar fi d'ale periculoase, pare a fi ok, dar acuma m-am linistit de tot dupa descrierea citita.
Ramona
Succes la examene. Apreciez mult puterea ta de a face masteratul cu un copil si altul pe drum. Succes!
Norina
Si mie mi se pare ca timpul sta in loc, astept cu nerabdare sa-mi creasca burtica, dar am impreisa ca acea perioada este atat de departe incat pare aproape irealizabil, parca nu ar fi in viata aceasta. Asa simt eu. Eu astept nu nerabdare sa-l vad in mine, si asta ma va linisti pentru o perioada.
Country Girl
Si noi suntem fericite alaturi de tine. Auzind toate experientele frumoase cand mergeti prima oara la ecograf parca tot mai greu imi vine. Eu mai am de asteptat o saptamana si 4 zile.
Cred ca e superb sa vezi inima copilului tau batand...
Ioana 75
Si eu ma tot rog sa ne inmultim, m-am uitat pe lista aspirantelor, e luuuuunga de tot, cred ca ne-ar prinde bine un val de gravidute.
Sa ne rugam pentru ele sa li se implineasca si lor aceasta minune.
Multumim ca ai actualizat lista. 
Fetelor, poate o sa radeti de mine, dar eu nu stiu ce e aia epidulara. E cumva cezariana?![]()
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
nicole74 spune:
Epidurala este anestezia care se face la o nastere naturala. Se foloseste si la cezariana mai nou.
Amortesti de la mijloc in jos. Cica nu simti nimic.
Nicole 9 saptamani
lucia_cs spune:
Multumesc Nicole.
Aceasta "epidulara" se face din oficiu sau numai la cerere?
_
lucia_cs spune:
fetelor o vad pe lista viitoarelor mamic pe vickic, stiu ca ea avea doar banuieli ca ar fi si inca nu facuse un test de sarcina sau ceva de genul asta.
A anuntat ca e insarcinata si nu am fost eu pe faza?![]()
Daca da, Vic draga, bine ai revenit intre noi, de data aceasta cu certitudine. 
_
nicole74 spune:
In Romania nu se face din oficiu. Ceri tu sau accepti daca ti se recomanda.
Nicole 9 saptamani
samila spune:
Fetele,
va rog spuneti-mi si mie cum sa fac sa imi apara la mesaje acea iconita draguta de graviduta.
multumesc.
Un sfarsit de saptamana placut.
lucia_cs spune:
Samila, eu ti-as recomanda sa mergi la Profil Personal si sa introduci la semnatura de exemplu:
"Samila x saptamani [ gravi ]" - fara spatiu intre "[]" si "gravi".
[ gravi ] e simbolul la
daca il pui fara spatiu intre "[]" si "gravi"
Sper sa mearga, daca nu trebuie sa gasim o alta modalitate. 
_
lucia_cs spune:
Am uitat sa spun,
"Noapte buna gravidutele!"
si
"Buna dimineata gravidutele!" 
_
lucia_cs spune:
Am mai uitat ceva. ![]()
Ma tot gandeam sa ma apuc sa sriu un jurnal, dar nu am trecut la fapte, nu stiu din ce motiv.
Ieri am discutat cu o prietena care-mi recomanda ca ar fi superb un jurnal pentru ca fetita ei se uita de nenumarate ori cu o placere imensa peste iesirile din spital si este foarte bucuroasa. Mama acum regreta ca nu a scris cateva randuri in zilele in care se simtea cel mai bine.
Eu cred ca am sa incep. Voi ce parere aveti?
_