Mamici de martie-aprilie 2005 (12)

Mamici de martie-aprilie 2005 (12) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Listuta cu
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2003
Sasuke DPN 7 martie 2005
Cameron DPN 7 martie 2005viitoare mamica de Erin Stefan
Salimoni DPN inceputul lui martie
Ninocikap DPN inceputul lui martie viitoare mamica de
Ana71 DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de
Claudia_2803 DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de Melissa Ioana
Betilina DPN 10 martie 2005 viitoare mamica de
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de
Saphir DPN 12 martie 2005viitoare mamica de
Anca Micaela DPN 13 martie 2005viitoare mamica de
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de
Erix DPN 16 martie 2005viitoare mamica de
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de
Infofun DPN 18 martie 2005
Giovana DPN 19 martie 2005
Lorelai DPN 21 martie 2005viitoare mamica de
An-k DPN 21 martie 2005viitoare mamica de Bianca Ecaterina
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de Rares
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Elibui DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de Alice, dr. Moisa Marcel
Smmiha DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de David Andrei
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de

Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de Adinuta
Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005
Kathywsha DPN 4 aprilie 2005 viitoare mamica de David Oji
AdelaP DPN 9 aprilie 2005 viitoare mamica de
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 viitoare mamica de
Coral DPN 12 aprilie 2005
GabiG DPN 12 aprilie 2005 viitoare mamica de
Cenia DPN 12 aprilie 2005 viitoare mamica de David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 viitoare mamica de Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Clio DPN 16 aprilie 2005 viitoare mamica de , Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Simonnete DPN 18 aprilie 2005viitoare mamica de
Rrox3 DPN 18aprilie 2005
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de
Miska DPN 25 aprilie 2005
Crangutalil DPN 26 aprilie 2005
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 viitoare mamica de
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005viitoare mamica de
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de
Jenii viitoare mamica de
Oanamc viitoare mamica de , Letitia Medeea

Ako viitoare mamica de Darian si Rares

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">partea aII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">partea aIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">partea aIV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">partea aV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">partea aVI-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">partea aVII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">partea aVIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">partea aIX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">partea aX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">partea s XIa

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Oana B si eu vreau te rog pe lista de martie-aprilie!27 sapt.DNP 26Aprilie-fetita!
Roxana,multumim pt.sfaturi!La prima ta sarcina ti s-a intarit burtica?Stiu ca fetele au spus ca este OK dar parca mi se intareste de prea multe ori pe zi!BB cand ti-l aduce la alaptat dupa o cezariana?
Oanamc [/pink]si eu vreau sa nasc cu cezariana!nu am vorbit cu dr.mea despre acest subiect dar vreau sa-l abordez luni cand ma duc la ecograf;imi pare bine ca a intrat si o d-na dr.anestezist in discutie poate ne mai lamurim si noi unele probleme;
Sa fim sanatoase pana data viitoare!

Teodora SI BB 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Oana B,te rog sa ma treci si pe mine pe lista cu cu dpn 29 aprilie 2005 si bebe Alexandru.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

OanaB pune-mi, te rog, caruciorul roz la loc , iar a disparut. Lista updatata de coral era de data asta in pagina 5

mamacita bine ai venit si sarcina usoara in continuare!

Teodora mie mi-a adus fetita foarte repede, in aceeasi zi, dar asta depinde de politica spitalului. Oricum Mariuca habar n-avea de supt in prima zi, dar a fost foarte bine ca ne-am vazut si noi pe indelete. La prima sarcina au fost multe diferite fata de asta. Nu, nu mi se intarea burtica, dar acum mi se intareste. In unele zile mai mult, in altele deloc. Am inteles ca daca nu doare, e absolut normal, exerseaza uterul contractiile si bebe se alege cu un masaj

oanamc intr-adevar nu mi-a fost deloc bine la prima cezariana, dar cred ca a fost o intamplare nefericita. Foarte multe mamici relateaza experiente mult mai placute si sper ca n-o sa repet experienta de atunci. Oricum, eu sunt optimista din fire si ma bazez pe faptul ca operatia trece relativ repede si raman cu scumpetea de bebe , iar in medic am incredere 100%. Poate am noroc si de un anestezist mai iubitor de semeni si cu chef de munca de data asta. Si sunt absolut sigura ca prefer sa patesc la fel si sa stiu ce se intampla cu fetita mea, s-o vad si sa o aud cand apare pe lume, decat sa dorm cu un tub in gat.

Coral s-a intamplat ceva? Nu ai mai aparut de ceva vreme pe forum sau n-am fost eu atenta?!

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 28+

test...roxana ia vezi de aici poti modifica?
Listuta cu
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2003
Sasuke DPN 7 martie 2005
Cameron DPN 7 martie 2005viitoare mamica de Erin Stefan
Salimoni DPN inceputul lui martie
Ninocikap DPN inceputul lui martie viitoare mamica de
Ana71 DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de
Claudia_2803 DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de Melissa Ioana
Betilina DPN 10 martie 2005 viitoare mamica de
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de
Saphir DPN 12 martie 2005viitoare mamica de
Anca Micaela DPN 13 martie 2005viitoare mamica de
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de
Erix DPN 16 martie 2005viitoare mamica de
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de
Infofun DPN 18 martie 2005
Giovana DPN 19 martie 2005
Lorelai DPN 21 martie 2005viitoare mamica de
An-k DPN 21 martie 2005viitoare mamica de Bianca Ecaterina
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de Rares
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Elibui DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de Alice, dr. Moisa Marcel
Smmiha DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de David Andrei
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de

Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de Adinuta
Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005
Kathywsha DPN 4 aprilie 2005 viitoare mamica de David Oji
AdelaP DPN 9 aprilie 2005 viitoare mamica de
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 viitoare mamica de
Coral DPN 12 aprilie 2005
GabiG DPN 12 aprilie 2005 viitoare mamica de
Cenia DPN 12 aprilie 2005 viitoare mamica de David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 viitoare mamica de Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Clio DPN 16 aprilie 2005 viitoare mamica de , Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Simonnete DPN 18 aprilie 2005viitoare mamica de
Rrox3 DPN 18aprilie 2005
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de
Miska DPN 25 aprilie 2005
Crangutalil DPN 26 aprilie 2005
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 viitoare mamica de
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005viitoare mamica de
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de
Jenii viitoare mamica de
Oanamc viitoare mamica de , Letitia Medeea

Ako viitoare mamica de Darian si Rares

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">partea aII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">partea aIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">partea aIV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">partea aV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">partea aVI-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">partea aVII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">partea aVIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">partea aIX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">partea aX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">partea s XIa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia22 spune:

Oana B te rog sa ma treci si pe mine pe lista cu DPN 18 martie o sa fie baietel Nicolas David iti multumesc anticipat.
mamacita bine ai venit printre noi te-as ruga sa-mi spui si mie mai multe despre anestezia epidurala sau peridurala (nu stiu cum este corect)eu o sa nasc normal este indicata aceasta anestezie, ma ajuta la nastere?astept raspuns multumesc mult.

Gia si Nicolas David DPN 18 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetele!!Bine ai venit mamacita!!Am si o intrebare pt fetele care si-au pregatit deja bagajul pt spital sau urmezasa sa il pregateasca ce fel de detergent a-ti folosit pt spalatul haineleor la bebei si daca se poate folosi balsam sau inalbitor pt spalatul hainelor la bebelusi??Noi suntem bine nu stiu daca bebelusha mea sa intors,simt loviturile sus in dreptul buricului si deasupra, dar in acelasi timp ii simt parca si capusorul tot sus nu stiu ce sa mai inteleg maine vom merge si vom vedea daca sa intors.Cu intarituri ale burticii ma confrunt si eu in ultimul timp si sunt cam dese si respir f greu ca si cum bebelusha ar fi asezata sub coaste...Nu stiu dar mi se pare ca trece timpul asa de greu acum... la burtici si la mamici!!

Raluca&bebelusa 30 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna dimineata, gravidutelor!!!!

Azi e ultima zi de lucru!!!!!

Parca nu imi vine sa cred!!!
Mamacita, bine ai venit! Asteptam cu nerabdare sfaturi si informatii.

Oana si bb Letitia Medeea

Mergi la inceput

Teodora, ma bucur ca mai e cineva in situatia mea.Si eu abia miercuri merg la control si atunci ii voi spune medicului ca vreau cezariana si voi discuta detaliile.Am mari emotii...
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Oanamc si eu am emotii!Luni cand ma voi intalni cu dr.voi vorbi mai in detaliu despre nastere;am auzit de la unii ca nu face cezariana la cerere ci doar cand se ridica o problema medicala;ultima data cand am fost la ea mi-a spus ca bb este asezat transversal;eu m-am bucurat in sinea mea ca atunci voi face cezariana,dar mi-a spus ca se poate intoarce pana la nastere;oricum daca respinge ideea de cezariana voi trece la atacul cu epidurala;nu am auzit sa se faca in orasul meu;am citit pe forum ca este mai usor;sa speram ca vom intalni oameni draguti care au simtul datoriei;pt.orice siguranta sa stii ca ma voi duce cu destui bani la mine ca sa-i "induplec";

O zi placuta tuturor!
Teodora si27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Oana B, trece-ma si pe mine cu dpn 24 aprilie in loc de 26 si un carucior roz...Ieri am facut eco, e cu capul sus langa buric, de altfel il simtisem si eu tare si rotund, dar stiind de la eco anterioara ca e cu capul in jos am crezut ca e fundul.Nasol e ca imi da niste suturi exact in col si in vezica, de am senzatia in clipa aia ca am si scapat pe mine...In rest , va citesc mereu dar scriu rar deoarece o fac de acasa si merge greu...In rest , am tensiunea mica,9 cu 6 si 10 cu 6 cateodata,eu care aveam numai 11 cu 6, drept urmare mi-a zis dr. sa beau cafea.Si nu prea mai pot, m-am dezobisnuit, eu care eram mare cafegioaica si fumatoare...O alta intrebare, voi cumparati deja lucrusoarept.bb?Parca mi-e cam frica, cu superstitiile astea....Si inca o intrebare mai ciudata, stie cineva daca gravidele pot merge la inmormantare?Il am pe socru-meu pe moarte, ne asteptam oricand, poate fi o zi sau o luna, dar trebuie sa ne ocupam si de asta, deja fac liste cu ce am de cumparat ca cine poate atunci sa le faca pe toate repede?Intrebarea mea este eu am voie sa merg la inmormantare...Ca cumpar restul sa le am pregatite e altceva...Si cu baietelul meu de 6 ani ce zice-ti sa fac, sa-l duc la tara unde va fi inmormantarea sau sa stam amandoi acasa?Precizez ca este unicul lui bunic, si din pacate se va duce si asta...Copilul din burtica saracul, nici nu va sti ce e ala bunic sau bunica..Asta e viata, o viata piere si alta vine...Nu vreau sa va intristez, dar din pacate trebuie sa ma ocup macar de organizare, chiar daca le incarc pe toate in masina si ii trimit la tara si eu raman acasa, cu baietelul sau nu...sau merg si eu...Voi ce parere aveti?Sanatate multa la burtici.
Lorelai, sa-ti traiasca fetele si sa fie sanatoase si voi pe langa ele, sa fiti fericiti.

Mergi la inceput

Hiroral,hainutele de bebe se spala doar cu detergent (special pt bebe)fara balsam sau inalbitor.
Fetelor,de saptamana viitoare nu mai vin la lucru, motiv pentru care nu voi mai scrie pe forum, cel putin pana mi se instaleaza acasa RDS-ul(sunt extrem de ocupati)!
Va pup si va doresc numai clipe senine alaturi de bebelusii din burtici.

Oana si Letitia Medeea
(DNP 9 APRILIE 2005)

Mergi la inceput