Care-i eticheta? Pretul tacamului
Raspunsuri - Pagina 2
oanamadalina spune:
Buna fetele!
Am citit ce mi-ati scris si iata ce decizie am luat. I-am povestit si viitorului meu sot.....si am zis sa facem asa: cine intreaba cat costa tacamul vom spune. Daca sunt rude si sunt si cu posibilitati mai reduse nu vom spune. Ne gandim ca rudele sunt rude si in rest cine va dori si isi va permite sa vina va veni...
Am luat aceasta decizie si prin prisma faptului ca el are niste rude indepartate ceva mai modeste, eu de asemenea. In ceea ce priveste restul invitatilor nu ne prea facem probleme...ca nu au probleme finainciare...vointa sa fie...ca de restul nu duc lipsa!
Ce ziceti? Fac bine?
ralucah spune:
Eu zic ca faci foarte bine. Diplomatic si la obiect!
quote:
Originally posted by oanamadalina
Buna fetele!
Am citit ce mi-ati scris si iata ce decizie am luat. I-am povestit si viitorului meu sot.....si am zis sa facem asa: cine intreaba cat costa tacamul vom spune. Daca sunt rude si sunt si cu posibilitati mai reduse nu vom spune. Ne gandim ca rudele sunt rude si in rest cine va dori si isi va permite sa vina va veni...
Am luat aceasta decizie si prin prisma faptului ca el are niste rude indepartate ceva mai modeste, eu de asemenea. In ceea ce priveste restul invitatilor nu ne prea facem probleme...ca nu au probleme finainciare...vointa sa fie...ca de restul nu duc lipsa!
Ce ziceti? Fac bine?
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
ralu_trancu spune:
un nu as spune. cine vrea cu adevarat se intereseaza si afla cam cat e tacamul. si da cat poate. si ce daca iti da sub tacamul real? nu are sau nu vrea sa iti dea. iti dai seamna de om
http://community.webshots.com/user/trenurelu
kriss79 spune:
Si eu am fost intrebata cam cat costa meniul, la unii am spus aproximativ la altii am incercat sa evit intrucat erau rude fara prea mari posibilitati.La nunta unei prietene de-a mele au fost cativa care au pus in plic ziar in loc de bani. Chestia asta mi se pare o mare nesimtenie. Eu sper sa nu am `placerea` asta. Cardurile mele vor fi cu numele invitatilor si se vor pune banii in interiorul cardului. vai de cel care lasa ziar!
Aici in Moldova la o nunta se da minim 3 mil pt 2 pers.Cel putin asta era pretul de anul trecut.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
nushulica spune:
pai da kriss se da min 3 mil pt doua persoane dar cei din provincie nu dau atat nici in ruptul capului iti zic sigur ca la nunta unei prietene de-a mea neamurile ei de la tara i-au dat cate 1 mil de perecheasa ca e mai bine sa nu-ti faci planuri cu banii pana nu te vezi cu ei in manadar cum spunea si cineva mai sus restaurantul "spune"si el ceva adik cei care se uita pe invitatie si vad de ex. onyx sau ciric stiu ca tre sa dea banutzi mai multi decat la o cantina
kriss79 spune:
nushulica>sper sa nu fie asa cum zici tu. soacra-mea stie cat e meniul si le va spune cu siguranta rudelor. Noi doi nu avem rude la tara,ci din Brasov,Barlad,Bucuresti,Timisoara,Cluj asa ca nu cred ca nu stiu ca meniul e pe putin 7,8sute mii lei de pers. Parerea mea:)
Sper:)
Iti voi povesti daca ai avut dreptate peste 21 de zile si ceva.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
ralucova spune:
Mai fetelor, eu sunt din provincie si stiu ca nici aici preturile la nunti nu sunt chiar asa, gen 1 mil/pereche, asta e cam exagerata.Eu am fost anul trecut la o nunta, niste cunostinte, si cel mai putin s-a dat 100 euro/pereche,deci fara teama.
...deci, sigur ies cel putin cheltuielile cu restaurantul!
alexia28 spune:
Eu sunt super stresata in privinta asta.....
Eu am neamuri din provincie care or sa vina la nunta si am un stres.. pt ca sambata am fost la o nunta acolo si am vazut cat au dat la masa cam 1 mil-1.5 mil de persoana ( bine, este adevarat ca meniul si cam totul de altfel au cam lasat de dorit si oricum cred ca meniul nu a costat mai mult de 600-700 mii de persoana). Dar daca dau tot atat si la noi....am cam pus-o (pe romaneste!) Nu imi doresc altceva decat sa nu ramanem datori la restaurant,dj, cameraman.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/costmih/my_photos
olguttza spune:
Pai 1 milion-1 milion jumate/persoana inseamna intre 2 si 3 milioane de familie...ceea ce, cred io, pentru acei cativa de la tara, zic ca e bine....Cel putin acopera restaurantul...
Pe mine, cei de la tara m-au intrebat daca 1.500.000 este tacamu' de familie . Se pare ca nu!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Degetzel spune:
Si eu mi-am facut griji inainte de nunta ca nu o sa pot acoperi cheltuiala cu restaurantul si cu agentia care se ocupase de organizare. Dar in final a iesit mai bine decat am sperat !! Eu am avut 93 de invitati si media a fost de peste 2.500.000 / persoana (invitatii au fost doar prieteni si rude, nu am avut pe nimeni necunoscut la nunta, datorii ale parintilor sau cam asa ceva).
La mine meniul cu tot cu bauturile, tort si fructe a ajuns la aproape 1.500.000 de persoana, deci am acoperit totul !!
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin