cum e cu clapaugii?

cum e cu clapaugii? | Autor: lizuca

Link direct la acest mesaj

Fata mea are una din urechiuse cam clapauga. Pe mine, sincer, nu ma deranjeaza – e tare dragalasa oricum. Dar maica-mea ma tot bate la cap ca ar trebui sa-i fac o bentita sa-i tina urechile. Eu nu i-am pus niciodata caciulite in casa si mi se pare nefiresc. Ati avut copilasi clapaugi la care urechile au luat pina la urma pozitia fireasca? Trebuie intervenit sau ba?

mami & BB alisia (5 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Si eventual, sa-i lipesti urechisele cu scoci tape? Mai sa fie, si Alexicu a avut urechiusele clapaugute, si uite ca si-au revenit.
Sa ma ierte, D-zeu dar mamele astea intentioneaza sa faca/zica bine dar mai rau fac.

Lasa-ti draga copilul, fara bentite/caciulite si alte bazaconii. Multumeste-i mamei pentru buna intentie, si tu fa cum crezi tu ca-i bine pentru COPILUL TAU. Nu te stresa, si spune-i sa nu te mai atata la cap. Zau nu merita!

ps. stai sa vezi cand or incepe sfaturile cu intarcatul, pusul pe olita, mersul cu/fara premergator, mancare samd. Urechiusele or sa ti se para nimic.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Ha, ha, ha, e clapauga acum, deoarece catilagiile sunt moi, dar in timp se intaresc si isi va reveni. Nici eu nu i-am pus caciulita, desi ma tot bateau la cap ca e fetita si, stii tu, sa fie frumoasa etc. Si sa stii ca si acum mi se pare mie ca e putin... dar e o dulce asa cum e. Ai grija numai sa o intorci pe toate partile cand doarme si sa nu-i prinzi urechile intoarse. Si ca sa-ti spun o chestie: un baietel, nascut in aceeasi zi cu Andra mea, caruia parintii i-au pus intotdeauna caciula, are o ureche stramba de tot, pentru ca foindu-se cand era mititel, aceasta a tot stat stramb, patintii nu au controlat-o, ca, de, era sub caciulita, si abia aceea cred ca nu se va indrepta prea usor.
Fii calma si sa stii ca ceea ce simti tu este cel mai bine pentru bebe.

ANDRUTA mica si mamica ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina2003 spune:

Sa stii, ca si una dintre fetele mele(am doua gemene, care nu sunt identice) are urechiusele clapauge. Cea de care i-ti spun, seamana cu taticul ei, care si el le are la fel si era un pic c-am insistent in a-i pune bentite fetei pentru a nu ramane cu urechiusele asa. Dar sa stii, pe langa faptul ca era o dulcica asa, acum urechiusele au inceput sa-si revina si bine-nteles ca tot dulcica a ramas. Nu stresa copilul si nici pe tine. Numai bine si sanatate multa micutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

gandeste-te la puii de catel. Imagineaza-ti un pui de ciobanesc german. Cum au urechile? .... Cum au urechile cand sunt adulti? ei, vezi...... asa-i si cu copii. Ce-ti veni sa chinui puiutul cu cordelute, basmalute si alte alea? Ca tot de aia ii si infasau ca pe niste sarmalute.... cica sa aiba picioarele drepte! Haida de!

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Haha!Imi amintesti de draga de soacra-mea care nu demult ma intreba "ingrijorata" daca mai are veve urechile "blege si clapauge" si ne sfatuia sa-i punem panglicuta,ca-i fetita si-i urit.Putea sa ma-ntrebe daca-i sanatos copilu' si alte alea(avind in vedere ca ea a fost nascuta atit de devreme si la un pas de...Doamne-fereste,alte probleme foarte serioase),dar na:fiecare cu ce-l doare!No comment!Si mi-am vazut de treaba,am lasat copilu-n pace si acum e bine-mersi si cu rechiusele normale!Asa ca stai lnistita si nu mai apleca urechea a sfaturi "binevoitoare".Oricum copilasii nostri sunt cei mai dulci si frumusei,indifrent de marimea sau directia urechiuselor!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput