modalitati estompare cicatrici

modalitati estompare cicatrici | Autor: caarra

Link direct la acest mesaj

Este vorba de sotul meu care in urma unui accident(acum 8 luni) a ramas cu 3 cicatrici(din pricina cusaturilor) la nivelul fetei:pe frunte,pe un obraz(chiar sub ochi) si intre ochi(chiar pe nas).Desi la momentul accidentului se punea pb.unei interventii facute de un chirurg plastician(dupa min.6 luni de la accident),evolutia ulterioara a depasit mult asteptarile astfel incat aceasta optiune nu mai este de actualitate(desi nu a consultat inca plasticianul,sotul spune ca nu il deranjeaza intr-atat incat sa se expuna riscurilor unei operatii).
Ma gandesc ca tb.sa existe ceva modalitati(laser sau cine stie ce altceva) prin care sa se mai estompeze aceste cicatrici care au facut din sotul meu un om "insemnat".Am dat la un moment dat(intamplator) peste reclama unui salon de frumusete in care se pomenea si de proceduri de estompare a cicatricilor dar nu-mi mai amintesc despre ce salon era vorba si nici prin ce ziar am citit(dar am prins ideea,si anume ca ar exista mijloace).

Daca este cineva mai bine informat in sensul asta sau ati trecut prin experiente similare,va rog sa postati aici.