Salutari
Am 17 sapt de sarcina si am si eu o intrebare.Am cumparat un gel de inalbit dintii, lansat de Colgate.Are acelasi ingredient activ ca si pasta de dinti. Pot sa il folosesc?Poate acest gel sa dauneze bebele?![]()
Multumesc pt ajutor
Buna!
Cam aceeasi problema o am si eu cu produsele considerate de mine "toxice". Nu stiu ce sa zic, nu ar fi mai bine sa intrebi un stomatolog? sau poate ginecologul?
Teoretic, nu cred ca ar putea fi probleme dar poti sa stii?
ra_75
ramona
cel mai bine mergi cu el (ia si prospectul neaparat ca sa-l citeasca sa vada ce substante active are) la ginecolog si vezi ce zice... eu asa am facut, aveam date niste creme de la un dermatolog pt o dermatita si am mers la ginecolog cu prospectele si mi-a zis asta ai voie si asta nu! si asa am facut, desi dermatologul imi zisese ok pe sarcina la ambele, eu l-am ascultat pe ginecolog. parerea mea e ca in sarcina noi tb. sa-i ascultam numai pe gineco, nu pe stomato, dermato sau ceilalti medici.
Sanatate!
Eu si bibisor sapt. 37
Dr. Tutunaru - ELIAS
Of, aceeasi intrebare am si eu, doar ca nu cu gelul, ci cu foitele de albit, de la Blend-a-Med. Prospectul e in germana si nu inteleg nimic
.
Medeea
L-am intrebat pe doctorul meu daca se pot folosi aceste produse de inalbit si mi-a spus ca daca pe ambalaj scrie ca trebuie sa il intrebi pe doctor daca poti sa le folosesti atunci nu trebuie folosite.Sincer unele chestii mi se par stupide, la fel se spune si despre vopsirea parului dar soacra mea a avut 6 copii si cu fiecare si-a vopsit parul si toti copiii au fost sanatosi.Asa ca in final nu stiu ce sa spun, nu am sa folosesc gelul si cred ca si foitele intra in aceeasi categorie.Poti folosi pasta de dinti ce are caracteristici asemanatoare cu inalbitorii.Eu asta fac, si doctorul mi-a spus ca este sigur.Pasta de dinti nu dauneaza, este chiar indicat sa iti ingrijesti dintii cat mai bine pe durata sarcinii.
Numai bine
Adriana :)