Bila alba, bila neagra!

Bila alba, bila neagra! | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Pun pariu ca si voua vi s-a intamplat sa mergeti la cumparaturi, si sa pierdeti minute-n sir in fata unui stand incercand sa va hotarati de exemplu ce detergent are cel mai bun raport calitate pret. Sau sa alegeti un produs doar pentru ca v-a impresionat reclama la televizor (ca tot am inceput cu detergentii, poate ma lamureste si pe mine cineva care's cele 99 de pete care le scote bonux-ul ca eu am nimerit numai de-alea care nu erau "pe lista", deh...daca n-am bunic in mina si nu mananc ciorba de burta ). Sau sa luati un pachet de hartie igienica care arata super tentant la exterior si sa constatati ca are 2cm hartie si 10cm gaura (daca tot e gratis gaura, de ce sa n-o faca mai mare ). Sau sa dati cateva zeci de mii pe-o punga de orez (eventual sa-l alegeti pe cel mai scump de pe raft) si cand ajungeti acasa sa-l gasiti plin de neghina. Si lista ar putea continua la infinit.
In general nu's adepta schimbarilor....ma fixez pe un anume produs si pe-ala il cumpar pana la adanci batraneti. Dar ma trezi cu soacra-mea in vizita (econoama de felul ei) si mi-a revolutionat bugetul....a inceput prin a cumpara apa plata la 5l Herculane (de care din principiu eu nu luam ca mi se pare proasta, fara ca macar sa o incerc vreodata, plus ca eram fan Izvorul Alb) care culmea a fost chiar buna...cand s-a terminat s-a dus si barbata-meu si-a luat tot apa la 5l, dar nu mai stiu ce marca (ceva cu B) care a fost o porcarie! Eu foloseam pentru aragaz Cif-ul, soacra-mea mi-a luat un Trimf (la mai putin de juma de pret) care s-a dovedit de 3 ori mai eficient.
Asa ca am ajuns eu la concluzia ca pe piata sunt o gramada de produse ieftine si bune, de care subsemnata habar n-are, si va propun si voua sa-ncercam sa le gasim impreuna. Toate am avut experiente mai mult sau mai putin placute cu anumite produse, de ce sa nu ni le impartasim aici?! Nu trebuie sa dam prea multe explicatii, putem doar sa spunem fiecare de care produse am fost multumite (bila alba) si de care nu (bila neagra).
Incercam?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)