Oltenia (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Madalina, Mariana, Carmen BUN VENIT si din partea noastra

Beeey, m-ati ofticat rau ca v-ati vazut... Cred ca a fost super, mai ales ca ati fost si cu piticii. Mi-au placut tare pozele!!! Daca va mai vedeti, mai vrem poze, sa stiti!

Va pupacim pe toate.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandela spune:

Unde, unde va vedeti??? Si cand???????
Alex vine la 17.00 de la gradinita.

MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutare!
Davidutza, abia asteptam sa te vad alaturi de noi pe forum! Si cu siguranta o sa-ti placa la fel de mult ca si la intalnire.

Si eu sunt pro intalnire, pt ca pe 28 voi pleca la Bucuresti unde voi sta cam doua luni, timp in care nu voi mai putea participa la intalniri.
Intalnirea a fost stabilita pt joi, ora 18 la McDonald's. Eu pot veni, sa vedem cine se mai anunta, pana acum vad ca Rodica, Valeria si eu.

Lorena, lasa mai ca poate om reusi sa ne vedem cand vii tu in tara. Pana atunci ai grija de scumpisorul tau!

Va pup pe voi si pe -i vostri!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandela spune:

Vin si eu joi - 24 februarie la McDONALDS la 18.00
Sa anuntati pana joi 15.00(o listuta...ceva) daca mai vine cineva(poate va razganditi) ca sa nu ma trezescc singura pe acolo.

Madalina si Alexandru cel superb (10 dec.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Mihaela, hai ca mai ai un pic...iti tin pumnii sa scapi repede si sa fie bebe de nota 10!!!Dupa asta ne vedem cand o da caldurile cu carucioarele prin parc.

Pupicei la toate lumile. Noi suntem la faza de urlat noaptea si dormit ziua....din cauza nenorocitelor de colici.Dar lasa ca scapam noi de ele si ne facem si noi mari si frumoase ca voi.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

fetele din Severin nu vor sa se intalneasca?
As veni si eu cu placere.
Mhaela, sunt si eu langa tine cu tot sufletul.
Daca mai ai vreun gram de putere cand o sa te apuce durerile, sa ne spui ca sa ne pentru tine.
Nastere usoara!

LadyC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta96 spune:

buna ,noi nu avem inca un album ,dar este in curs de procesare.pana una alta sa va fac cunostinta cu cele doua bambilici OANA 14.07.1996.si ANCA MARIA 03.05.2003.cat despre intalnirea de la Craiova nu stiu nimic dar sigur mi-ar face mare placere sa ne intalnim .o sa caut mai atent cand si unde sau poate sa i-mi spuna cineva cand anume si unde .multumesc mama de doua flori Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Neata oltence!
Eu voi fi foarte scurta din doo motive - sint carauie de la o raceala zdravana+sinuzita cu nabadai...abia respir...si al doilea motiv - merge netu la nnoi ca draku si risc sa patesc ca ieri:dupa ce am scris un mesaj frumos, cu impresii de la intilneala am fost trimisa la plimbare
Deci:
1. bun venit celor care ni s-au alaturat
2. miine, joi, 24 februarie la ora 18 ne vedem la Mac.
va pupicesc cu drag - Valeria - sa nu-l uiti pe Luca!
cum zice Oti - pupu si mai ne vedem!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Fetelor reusii si eu acum sa vad pozele - SUPERBE!multumim din suflet artistelor fotograf - Miha si Valeria!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Super miine la intinire vom fi mai multe!

Fetelor nu uitati de aparatele de fotografiat !

Mandela si Onutza abea astept sa va cunosc neaparat sa veniti cu puiutii!
Mai e fata pe forum din Craiova eu i-am trimis un PM dar vad ca nu se anunta! Claudia (Klaus 29) daca ne citesti da un semn!

Valeria abea astept sa il cunosc pe Luca!

Doris cum s-a acomodat Oti la Tg Jiu?

Corneliaa pupicei pe burtica pt bebelina ta.

Vine si Salmida in Romania in martie si poate faceti si o intilnire la Severin si de ce nu poate ajungeti si la Craiova!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput