Cat de gros imbracati voi bebelusii seara cand ii culcati intr-o camera cu temperatura cuprinsa intre 20-22 grade? Ii inveliti sau ii puneti in sacul de dormit? Cum vi se pare ca dorm mai bine?
Astept parerile voastre.
Mariana & Vladut.
Teodora (11 luni) doarme imbracata doar cu un body si o pijamaluta.O pun intr-un sac de dormit si, daca mi se pare mie ca e mai rece mai pun peste ea o paturica.Dar nu mereu...
In camera la bebe sunt cam 23 de grade iar bebe doarme int-un body mai gros si pantalonasi cu botosei. Eu o invelesc cu un pledut(de fapt un sal moale) dar nu prea sta invelita. Iulia are 6 luni jumate.
Din pacate, pentru ca n-am fost suficient de fermi, Ania doarme in pat cu noi... si cum noi ca ciobanii, la 22 de grade in camera ne invelim cu plapuma... cupilutza doarme in pampers si body... pentru ca mi se pare ca de la perete trage rece (vecina de alaturi si-a trasformat dormitorul in camara si tine tot timpul geamul deschis) ii pun si caciulitza in cap... in timpul zilei cind nu mai doarme cu noi e in body, sosete si sac de dormit mai gros. Pentru ca are si un sac de dormit subtire din bumbac, cind e imbracata cu acesta, are si pantalonsi si bluzica, peste body. Ania are 3 luni jumate.
Dana
Eu o imbrac cu o pijamaluta mai grosuta de bumbac "cu totul" care are si botosei. Alex nu sta invelita se munceste toata noaptea se tavaleste se agita, si nu o gasesc dimineata in aceiasi directie in care am culcat-o.