transformare locuinta in spatiu comercial

transformare locuinta in spatiu comercial | Autor: happiestmom

Link direct la acest mesaj

Indraznesc sa intreb daca stie cineva ce demersuri legale trebuie facute la Primarie,Administratia Financiara, Asociatia de locatari etc. pentru a trece o locuinta din spatiu locativ in spatiu cu alta destinatie (spatiu comercial). Mentionez ca e musai sa fac acest lucru, deoarece va trebui sa obtin si autorizatie de constructie pentru transformarea efectiva in spatiu comercial.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

din cate stiu eu iti trebuie si autorizatie de la inspectoratul de stat in constructii. daca esti din bv te pot ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiestmom spune:

Multumesc frumos, dar nu sint din Brasov, sint din Bucuresti. Dar ai idee macar ce hirtii ar trebui sa obtin, de unde si in ce ordine? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiestmom spune:

Chiar nu stie nimeni????
Am fost la Primarie si o functionara m-a asigurat ca am mult de alergat, dar, oricit de mult am insistat, nu a vrut sa-mi spuna concret care sint etapele, cit dureaza etc. Mi-a spus doar ca trebuie sa fac o cerere, sa se studieze problema, sa obtin certificatul de urbanism si "pe urma mai sint multe, o sa vedeti"...
Eu as vrea sa stiu de la inceput toate etapele si tot ce implica asta. Daca a mai facut cineva asa ceva, va rog sa-mi dati macar ceva mai multe repere decit doamna de la Primarie, care, nu inteleg in ruptul capului de ce, nu a vrut sa mi le dea.
Va multumesc

Mergi la inceput