Balante (dez)echilibrate (8)
Raspunsuri - Pagina 6
ticka spune:
Salmida, eu ma tot consolez ca pana la vara mai e vreme lunga si beau ceai :)), poate poate...
Si daca ajungem sub palmieri - atunci e musai sa avem coctailuri, cum shade bine unor doamne de sub palmieri :))
Salmida spune:
Mda ... ai dreptate! Ceaiul nu este de bäut sub palmieri.
Ar fi prea anost ... Dar il bem acum ... preventiv si ca pregätitor de siluetä. ![]()
Totusi parcä nu as sta numai in baza ceaiului ... mai o
, mai un
,
ticka spune:
Netza!
(cam tarziu astazi dar tot inainte de 12 :)) )
Din nou prezenta si gata de postat!
Ieri am fost cu Sandica la saniush. A fost super. Parcul cam gol, dar nu conteaza, abia aerul e mai curat. Era sa facem baie in lacul IOR, daca nu ne rasturnam la timp, in rest a fost fun!
Hai ca va dau un link cu un joculetz, neparat sa-l jucatzi cu boxele On. N-o sa va para rau, parol!! www.pietrina.pl/" target="_blank">Repede repede click!!!!!
vlada spune:
joculetz ! Nasol ca mi-a stricat Vlad castile si trebuie sa-l joc fara sonor, ca altfel se trezeste...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
ma bucur ca ti-a placut! Sunetele sunt super dragutze!!!
Am primit pe mail si maxima zilei
"Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne dau ei !"
Deci m-am simtzit oarecum "motivata" sa joc olecutza 

ticka spune:
Dragelor am gasit alta distractzie!
Face Memory Test www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/tmt/" target="_blank">click aici
vlada spune:
Dar vad ca tu iei f.f. in serios maxima zilei...ar putea deveni a tuturor zilelor ?![]()
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
sssssst sa nu ne auda careva - adica sheful!!!!! ca astazi am cam incins tastatura.....
vlada spune:
Testu e pe bune ? Ca dupa ce m-am concentrat, cand sa le identific, nu mai merge.... cica Page not found...
Si era asa interesant...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
O fi vre-o problema cu netu' ca la mine a mers.
Recordurile mele: Culmea am recunoscut mai multe chipuri din prima parte decat din a doua ... 96% la recunoasterea chipurilor si 67% la cat de bine i-am distribuit pe grupuri.