Balante (dez)echilibrate (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Cary, nuantele de crem, bej, culoarea untului, a arahidelor etc. le accept ... dar maronul-maron 100% nu poci!

Ticka , multumesc frumos pt. mesajul despre ceai. Interesant. In parte urmäream ce ai scris tu; de exemplu vasul e de sticlä (dar neincälzit in prealabil), apa o fierb separat in fierbätor si apoi o pun peste frunze (dar nu in 2 etape), il räcesc dupä ce il las acoperit cu apä rece de la robinet, nu cu gheatä, dar apa insä e rece ca gheatza.
Dar ce inseamnä cä lasi ceaiul verde la 70-80*C? Adicä nu torni apä fiartä peste frunze, ci la 70-80*C ?
Eu prefer sä beau ceaiul neindulcit rece; dacä il beau cald pun lämaie si miere. Am incercat sä pun zeamä de lämaie si in ceaiul rece, dar parcä nu merge.
Cat poate sta ceaiul la temperatura camerei, stii? In cazul cä fac mai mult o datä.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ticka,ai vazut ce-i afara?!?!?!?
Nu mai trebuie sa fugi la munte ca sa vezi zapada,ca a venit ea la noi!ca de cand o asteapta Rebi..........
Gata plecam la saniuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

mey ticka dar chiar stii multe despre ceai multumim pt sfaturi
este interesant horoscopul... tendinta de a fi imprastiati mi se potriveste

distractie placuta la saniush.

http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,

am vazut la tv. ca e zapada si in Ro....ce fain!!

Ticka,merci mult,chiar aseara am baut un ceai ,dar de musai,ca imi era un frig!!! Si ca de obicei nu am fiert apa ,ca nu mai aveam rabdare,am incalzit-o tare la microunde si sa vezi ca spuma mica a facut deasupra(ca sa vezi ce fain fac eu ceaiurile)...oricum am bagat la cap sfaturile tale.De curind am cumparat un ceai de pepene galben cu aloe vera(mmmmmm buuuunnnn).Distractie faina la munte

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, e zapadaaaaaaaaaaaaa !
A nins o zi si-o noapte, arata superb !
-------------------
Si mie-mi place culoarea crem. Mult, chiar !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Neatza dragelor!
Insfarshit zapada. Am fost si sambata si duminica in parc cu saniutza. A fost super. Am gasit si derdelush de pe care sa ne dam cu saniutza. Sandica era absolut incantata!!!! A fost super! Ne-am propus sa iesim in fiecare seara cu sania, mai ales ca parcul e la 2 minute de mers pe jos. Pacat sa nu profitam din plin.
Cary, oricum vreau si la munte, parca e altfel iarna acolo :). Daca nu intervine nici o schimbare intre timp, plecam vineri la munte!!!!

quote:
Originally posted by Salmida

1. Dar ce inseamnä cä lasi ceaiul verde la 70-80*C? Adicä nu torni apä fiartä peste frunze, ci la 70-80*C ?
2. Cat poate sta ceaiul la temperatura camerei, stii? In cazul cä fac mai mult o datä.

1.Salmida, daca ceaiul e de calitate buna, poti sa-l faci si cu apa fierbinte (nu clocotita!). Stiu ca exista si termometre speciale ( alea sunt pentru maniacii ceaiurilor, cred ) pentru a vedea temperatura apei.
2. Ceaiul chiar si racit cu apa (gheatza) se bea imediat ce e facut. Info: frunzele de ceai pot fi inecate cu apa "ex-clocotita", incalzita de pana la 4-5 ori. Si ceaiul e la fel de bun.

Am mai citit despre ice tea-ul din comertz, cum ca n-ar avea aproape deloc ceai inschimb are foarte mult acid citric si nu e bun deloc pentu smaltzul dintzilor, de fapt il distruge usor usor. pe cand ceaiul adevarat intareste dintzii si oasele, pentru ca contzine calciu, fosfor si alte microelemente folositoare. Plus ceaiul are un efect anticarii daca e baut cu regularitate. Daca clatesti gura cu ceai (atat negru cat si verde)tare acesta functzioneaza ca apa de gura elimina mirosurile neplacute. eh si ar mai fi multe multe altele.

si cand am timp am sa scriu in ce afectziuni e recomandat sa bei un ceai negru sau un ceai verde.

Eu nu beau ceai indulcit, de fapt in familia mea nu se bea ceai indulcit ( mama a fost cea care ne-a invatzat cum se bea ceaiul), eventual cu lamaie daca ne pashte raceala. Pana si sotzul meu a ajuns de la 3 linguritze de zahar la ceai adevarat. abia cand bei ceaiul neindulcit iti dai seama ce gust are, altfel gustul e cam dat peste cap de zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si noi ne-am bucurat de zapada,am iesit cu sania atat dimineata cat si dupa amiaza(dupa programul de somn)si ca sa prelungesc bucuria Rebeccai am renuntat cateva zile s-o mai ducem la gradinita ca sa se bucure in voie de sanius,ca cine stie cat tine????

Aseara am facut chiar o mare intrecere intre sanii,au iesit vecinii cu copiii si a fost super!!!

Distractie placuta si o saptamana BUNA!!!

Mergi la inceput

Ce facetzi dragelor ? Suntetzi toate la saniush cu Rebi a lui Cary de nu mai postatzi ?
Fug si eu... sper sa va mai prind :))))

Mergi la inceput

Neatza dragelor! Eu - prezenta si astazi cu cafelutza beuta si gata de postat! voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Neatza fetele,

si eu sint gata de "atac",si tot cu cafeluta ca si ticka.
Fetelor,nu ca n-as fi multumita,sau nu mi-ar place,dar ar fi cazul sa se termine ninsoarea,aseara a fost un viscol de numai,acu ninge in continuare...nu stiu de ce,dar nu mai vreau...nu ma luati in seama,nu sint in apele mele azi
Va pup

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput