paduri sianimale

paduri sianimale | Autor: dorelgh

Link direct la acest mesaj

[font=as dori sa aduc in dicutia forumului o chestiune care mie personal imi produce o mare si continua durere. daca a mai fost adusa in discutie-iertare. in ziarul evenimentul zilei de astazi a fost discutata vanatoarea organizata de ion tiriac pe domeniul sau ,care am inteles ca fost a lui ceausescu, la care au participat mari bogatasi si de adevaratul carnagiu care a avut loc la aceasta vanatoare.cred ca organizatiile de aparare a animalelor ar trebui sa intre in actiune desi este vorba de tiriac ...dar nu numai aceasta. eu stau la sinaia 5 luni pe an si de fiecare data mi se incranceneaza pielea pe mine cand vad salbaticia cu care sint distruse padurile pentru a construi pe locul lor noi si noi vile care de care mai luxoase si pentru care sint sacrificati fara mila,sarmanii brazi si fagi si molizi. cand ma aflu acolo ma gandesc la israel care n-a avut norocul romaniei de avea o natura atat de darnica. imi stig indignarea , dar abia acum am gasit un forum potrivit. va scriu in ziua cand in israel sarbatorim "anul nou al pomilor cand se fac zeci de plantari de la copiii de gradinita pana la oameni batran /font=Arial] nini