Cu cata seninatate povestea aseara la Stiri Esca despre marea partida vanatoreasca a lui Tiriac! Partida care le intrecea si pe cele ale Primului Vanator al tarii, care, culmea ironiei, tot impuscat a murit si el. Nici o un rictus pe buzele celor de la stiri...ei si ce daca au fost macelarite 185 de animale pentru placerea unor burghezi cu aspiratii de aristocrati?
Animalele acelea n-au avut nici o sansa....o partida de vanatoare ar trebui sa acorde sanse egale ambelor parti...nu sa-i pui pe toti intr-un fel de tarc si sa tragi cu sange rece in tot ce misca.Asta nu e vanatoare, este masacru. Banuiesc ca toti ciocoii autohtoni (Nastase, Sarbu&CO) precum si burghezii straini duc nostlagia partidelor de vanatoare regale si, mai mult, incep probabil sa se simta mari aristocrati.Si daca tot se simt aristocrati, de ce sa nu se ocupe cu un sport care caracterizeaza aceasta clasa sociala? Ca doar e simplu daca ai bani. Insa diferenta de clasa se vede...oricati bani ai avea, nu te faci din broasca print. Asa si ei, din sport au facut un macel. O fi Nastase mare colectionar de arta, s-o ocupa el cu vanatoarea, dar tot un fost nomenclaturist ramane. Si inca unul jalnic....mai tineti minte cand spunea ca se gandeste serios sa renunte la vanatoare? Mi se face sila! Vi se pare normal ceea ce s-a intamplat? Eu una nu-l mai suport pe Tiriac de ani de zile, insa asta a pus capac la toate.
Imi cer scuze pentru limbajul agresiv dar nu m-am putut abtine.