ziaristii sub lupa?

ziaristii sub lupa? | Autor: corina iulia

Link direct la acest mesaj

aveti aici un link care mie mi-a produs o durere in suflet azi, alaturi de vanatoarea d-nul nastase organizata de d-nul tiriac.
din pacate nu gasesc acum la viteza subiectul cu nastase, dar cum il gasesc am sa corectez subiectul cu informatii clare.
acum va dau doar linkul despre ziaristii nostrii care nu sunt lasati sa-si vada de treaba in tara asta pe care noi o credeam scapata de sistemul comunist. cu inerceptari, cu lipsa libertatii de exprimare, cu urmariri si altele la fel.
ce ziceti voi?

www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2005/01/050124_ascultare_telefoane.shtml" target="_blank">ziaristii sub lupa

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

am gasit si partea cu nastase.

dau aici link-ul:http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/4202543.stm

cand in europa vanatul la mistreti este aproape interzis peste tot la noi, din contra, sunt invitati mari personalitati sa-si dezvolte pasiunile "ucigase"pe porcisorii nostri. au fost vanati mai bine de 180 porci da catre marile personalitati. o sa vedeti si voi. o partida de vanatoare e foarte ieftina la noi in tara asa ca de... sa vina lumea pana exterminam tot neamul porcesc sa nu ne oprim.
oare o sa ajungem ca acele tari sarace in care totul e permis? unde sunt cei reponsabili? de ce nu se scimba legi ca sa ne protejam tara? tot metode vechi aplicata fara discernamant in interese proprii si in tetrimentul nostru. cititi si analizati