Carti de colorat pentru copii.

Carti de colorat pentru copii. | Autor: puf13

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit!
De fapt am gasit acest forum mai demult si am citit multe lucruri interesante, dar nu m-am putut inscrie si dupa ce m-am inscris nu am primit raspuns decat acum.
Dragele mele (mie imi sunteti deja drage) mamici vreau si eu sa va cer sfatul intr-o problema.
Mi-a venit de curand ideea (de cand sunt somera mai exact...) sa editez o carte de colorat pentru copii.
Ok, toate bune si frumoase numai ca experienta mea la ambele capitole (carti de colorat si copii) este =0. Cu cartile de colorat tot am mai avut o legatura in copilarie insa cu copiii, nici macar frati mai mici nu am...
Ideea mi-a venit dupa ce am colindat super-marketurile in cautarea unor carti de colorat pentru o nepotica (2anisori) si nu pot sa zic ca nu am avut de unde alege...zeci de modele, dar nu era nimic pe gustul meu. Nu am gasit nimic din ce imi aduceam eu aminte despre cartile de colorat ale copilariei mele.
Toate cartile care aveau intr-adevar desene frumoase, desi aveau 24 pagini si jumate din ele erau gata colorate, erau destul de scumpe 30,40 chiar 60 de mii(pt cadou nu s-a pus problema, dar m-am gandit la mamicile care sunt nevoite sa dea acesti bani destul de des...), iar cele mai ieftine 15-20 mii aveau 12 pag deci doar 6 pag de colorat si niste desene ca m-am gandit sa nu sperii copilul cu ele...
Dupa aceasta intamplare m-am interesat la cateva tipografii pentru a afla care este pretul de productie si distributie la o carticica de colorat format A5(jumate de A4) cu 32 de pagini!!! si nu o sa va vina sa credeti (cum nici mie nu mi-a venit) pretul cu totul nu depaseste 10 mii. Deci cu profitul chiar dublu pe piata nu ar trebui sa depaseasca 20 mii.
Acum eu am posibilitatea de tiparire a acestor carti pentru ca am ajuns la tratative avansate cu una din tipografii care ma ajuta cu tirajul si ma lasa sa dau banii dupa o luna..., dar nu stiu exact ce-si doreste un copil sa coloreze.Mai ales nu stiu ce-si doreste mamica lui sa-i cumpere, tinand cont ca si asa e multa violenta la tv si pe strada (desene animate gen pokemon si altele...)
Va cer scuze daca v-am plictisit cu problema mea, dar as avea nevoie de niste sfaturi privind continutul acestor carticele de colorat. Va multumesc foarte foarte mult.