Party in Zürich de ziua femeii

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Alina te-am prins!°
Ieri ii povesteam Adelei cum ca m-ar tenta si pe mine.Discutii si planuri alaturi de sot..si am unda verde.Chiar daca e sa lucreze pe 12..il pun sa-si ia concediu medical si sa pot veni si eu, ce..eu n-am dreptul???
Deci fetele eu una de-abia astept sa ne intalnim..si sa ne petrecem de ziua noastra.Daca e sa fie treaba buna poate ajunge si Alina, o prietena de-a mea din Viena si inca cineva din Salzburg.Ca de-un tren nu facem dar de-un compartiment poate da.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Moama Gabriela,
Mai ca as veni si io!Tren derect stiu ca am,baby-sitter am(mama)si sotul e de-acord...numa'tre sa jur ca nu vin si berbati ca atunci vrea si iel .
Ma mai ghindesc!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

poftiti, poftiti Moama ce distractie o sa faceeeeemmmm.
Babee te trec pe lista, oky? Ia-o si pe alinah si haideti.
Alina haaaaai . Barbatii nu vin (daca asta e problema).
Poate vin si celelalte fete din München. Vorbesti tu cu ele??
Hai ca mai vorbim la telefon sau pe email.

Asadar va rog sa va ganditi pana pe 5 martie ca sa stim cate locuri ocupam in restaurant.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetele din Austria, babee ma bucur din toata inima ca veniti! de dormit nu va faceti griji, se gaseste. sau cine vorbeste de dormit?
Pupici si o seara faina

www.ana-design.ch/cosmina/cosmina.htm" target="_blank">Cosmina, un inger fara aripi...

Mergi la inceput

Alina pai tie iti e chiar si mai usor.Ca baby sitter ai, aproape de Zürich esti...ia aduna gasca de fete si hai sa ne intalnim!
Sotul meu ma intreba astazi:dar cu toata familia nu ne mai intalnim?

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Ana multumim frumos.
Planul meu ar fi asa:la 7:30 am tren din Viena, la 16:20 sunt in Zürich, distractie intre timp si la 22:40 tren de intoarcere, iar la 8 dimineata pe 13 sunt inapoi acasa.Sa nu lipsesc prea mult ca ma da barbatul disparuta.Na ca mi-am pus ambitia!

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

e super si asha. mai ales ca restaurantul si discoteca sunt la 2-3 minute de gara de mers pe jos. deja am intrat in atmosfera de petrecere

www.ana-design.ch/cosmina/cosmina.htm" target="_blank">Cosmina, un inger fara aripi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Babee si Alina, voi vorbiti serios, chiar veniti?? Super!!! Moama, de-abia astept sa vina 12!!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Eu am zis, am zis!

Adelus cum fura sarmalele alea...??

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

La petrecerea de pe 12 martie s-au mai anuntat 2 persoane:
- Emi (prietena Elisei) din Rapperswil
- Julia (juliafin)
cine oare poate renunta la o asemenea petrecere de buna voie si nesilit de nimeni????
Fetelor, o sa fie petrecerea secolului

Mergi la inceput