Party in Zürich de ziua femeii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Eu ma bucur prima ca vin.Trebuie sa fiu draguta cu mama soacra sa nu se razgandeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by syd

Eu ma bucur prima ca vin.Trebuie sa fiu draguta cu mama soacra sa nu se razgandeasca.

... si in caz ca se razgandeste.... gasesti tu o tagesmutter sa-ti lasi fetita... si de ce nu?? Cu sotul! (cum fac io)

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by juliafin

Fetelor,Syd ne-a dat de inteles un pic mai sus ca nu stie gemana.Haideti sa evitam cuvintele germane!

relax si nu ma trage de urechi ca io i-am explicat o data syd-ei ce inseamna tagesmutter la subiectul cu www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41396&whichpage=5" target="_blank">die schweiz...

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Adela,inca nu citisem acolo.
Fetelor,noua,celor din Elvetia de est,ni se pare orarul foarte inconvenabil!Ora de inalnire e prea tarzie,nu vor fi toate punctuale,din diferite motive,vom veni cu trenul si la orele 21 ar trebui sa plecam inapoi.Propunem sa luam pranzul impreuna,nu cina!Inca mai avem timp de schimbare a programului din ziua de 12 martie!In acest mod avem timp si sa ne cunoastem sa mai vorbim.Noi am facut acum vreo 3 ani o masa mare de ziua RO,au venit oameni si din ZG,dar la pranz ,intr-o sala mare si cu muzica romaneasca.Ganditi-va ca sunt fete care vin de la Bodensee si e departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Daca ne intalnim pentru pranz,mai vine cineva la?

NU-i nimic,vorbiti in germana dar traduceti pe langa,poate mai invat si eu o boaba..

Adela,nu numai ca taica-su n-ar face pe baby-sitter pentru ca nu e de acord cu asa plecari dar soacra plateste,eu pauza venituri.

Juliafin,muzica romaneasca de unde?Casete sau orchestra?

Mie imi convin ambele variante.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by juliafin

Adela,inca nu citisem acolo.
Fetelor,noua,celor din Elvetia de est,ni se pare orarul foarte inconvenabil!Ora de inalnire e prea tarzie,nu vor fi toate punctuale,din diferite motive,vom veni cu trenul si la orele 21 ar trebui sa plecam inapoi.Propunem sa luam pranzul impreuna,nu cina!Inca mai avem timp de schimbare a programului din ziua de 12 martie!In acest mod avem timp si sa ne cunoastem sa mai vorbim.Noi am facut acum vreo 3 ani o masa mare de ziua RO,au venit oameni si din ZG,dar la pranz ,intr-o sala mare si cu muzica romaneasca.Ganditi-va ca sunt fete care vin de la Bodensee si e departe!

Juliafin dar ai si uitat cum a fost anul trecut? Toate au/am fost punctuale.

Vizavi de propunerea ta da-mi voie sa nu fiu de acord. Eu vreau sa luam cina si apoi dansul... daca luam pranzul ce fac pana la ora 21 cand incepe discoteca? Tre` sa ma duc undeva sa iau si cina... si umblu asa din restaurant in restaurant (plus ca sotul face urat sa-l las atata timp cu copilu! ).

Daca vreti neaparat hai la ora 16 sa ne intalnim. (dar cine sunteti voi fetele_cochetele din est? )

Ca un contraexemplu, anul trecut la petrecerea de ziua Romaniei (si acum 2 ani) au venit tocmai din Geneva si Montreux.

inca ceva: Si eu fac destul de mult pana in Zürich: cat face cineva de la bodensee atata fac si io!... numai ca-s in partea cealalta.

In speranta ca nu v-ati suparat, pe curand,

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Julia, mi-ai luat-o inainte cu propunerea de schimbare a orei de intilneala, io ma gindeam ca ar fi fost bine sa luam z'nüni- gustarea de 10- cu toatele
Acu pe bune, io prefer ora initiala- 17, cit de binevoitor ar fi Bogdan, tot n-ar sta toata ziua cu Bogdanel, iar io, s-o car pe Julia de dimineata cu mine, ar fi cam mult...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05

Mergi la inceput

Bine,fetelor!Ne intalnim la orele 16,dar 16 sa fie !Nu ca anul trecut ,cand am stat pana la 16.40 in gara ca prostii.Adela,ce zici tu acolo?Pai tu ai vazut ce diferenta e intre ZH-Lachen si ZH-SG-Arbon-Goldach?De 3 ori mai mare.Eu fac o ora ,iar Anisoara una si jumatate!Iren,en guete am z`nüni!ce gluma ai mai facut si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

fetelor va invidiez! sa mancati o sarmala si in cinstea mea.

va pupesc.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Mirela,vom fi la un restauraunt chinezesc!

Mergi la inceput