Mamici de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
emaaimee spune:
Am postat eu o metoda la "Cum se calculeaza lunile de sarcina"(tot la Odiseea sarcinii),e la pag 2 acum-daca vreti sa va lamuriti,uitati-va acolo!
cu pestiuc de 17s
andreea.a spune:
Va multumesc frumoos! Sa ne traiasca bebeii, sa fie sanatosi si destepti si frumosi! 

Crissu, am impresia ca mi-a mai crescut un pic burtica. Parca se vede si la mine acum. La tine cum e? Uite, eu am pus o poza pe linkul de la semnatura, chiar 2 noi, acolo poti sa vezi cu ce ma "laud" la 18 saptamani.
Trebuie sa-mi iau si eu blugi din aia frumosi de la Victoria! De cantarit nu m-am mai cantarit, dar nu cred ca am mai luat cine stie ce.. Sau asa sper. ![]()
La nume ne mai gandim. Tre' sa dezbat cu sotu'. Il las in pace azi, sa sarbatoreasca vestea. 
18 saptamani
Andreea & bb :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
gabitzam spune:
Deschidem capitol nou, continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41253" target="_blank">aici.
Sint chiar curioasa pina la ce capitol vom ajunge in final, inainte sa ne transformam in bebelusi de mai-iunie 2005 ![]()
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Eu total pe langa subiect: Andreea.a ti-am admirat pozele, Sasha e Samoyed? E catelul tau? Cati ani are?
Pupici
Cornelia
(25 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
crissu spune:
Ruxel am inteles sa traiti. Cu toate astea nu inteleg de ce ai DPN pe 10 iunie sau 16 iunie sau nu am intels eu bine? Eu am DPN 26 iunie? Si la Iosup cand am fost marti mi-a zic ca fetitza mea este dezvoltata de 18 saptamani si 2 zile. Asta inseamna gestational, adica de la fecundare nu?
Nu te stresez ca ar conta asa mult in a cata luna sunt dar vreau sa stiu vorba aia sa nu mor proasta sau sa nu nasc proasta ![]()
Nu mi-ai zis de eco? Ce e bebelusul tau?
Criss si
gabitzam spune:
S-a deschis capitol nou, continuati la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41253" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (25).
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05