Mamici de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
nefertari spune:
Daca mai are cineva nevoie de No spa si utrogestan - donez !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
crissu spune:
Gabitzam azi excelent.....suntem niste frumoase (eu si fetita dar si voi normal) pentru ca avem blugi noi cu burtica si ne simtim tare bine in ei.
Te inteleg perfect cand zici de sunat ceasul.......mai ales ca eu pe la 4 azi-noapte ascultam cu ploua........insomia e in floare.
New Mami burtica e normala zic eu ptr ca inca mai vad frumusetea de brat din spatele ei.
Iar cu incuscritul i-am promis eu Andrei dar ne mai gandim doar nu o sa dam fetita asa cu una cu doua. Eeeeeee ce zici Andutzy cu ce iesi la inaintare
.....glumesc sa stiti nu ma luati prea in serios........vreau sa va vad zambind.
Lazy bun venit si sa stii ca Nefertari are mare dreptate din moment ce te-ai inscris pe lista noastra de burtoase trebuie sa mergem impreuna pana la capat...........asta e o regula sa zic asa care mi-ar place sa se impuna cu adevarat.
Intreba cine cat dureaza eco morfologica dar nu mai retin cine.....scuze........la mine a durat in jur la o jumatate de ora, 40 minute.
Ruxel zic bine 20 saptamani? nu de alta dar nu te-am mai intrebat de mult. Tu ti-ai facut eco?
Criss si
20 saptamani
Androix spune:
Azi ma simt exact asa 

Am visat urit da urit tare azinoapte. Genul ala de vis in care iti spui ca e doar un vis dar nu te poti trezi si incepe sa-ti fie graoza ca poate te inseli si este real.
Am visat ca nascusem un bebelus de 10 cm lungime. Dar nu asta era problema, caci el ar fi fost bine mersi daca eu mama denaturata nu il duceam afara la plimbare si la intoarcere uitam
sa-l dezbrac de toate cojoacele, si mai uitam si sa-l hranesc. Pentru cateva zile asa... Adica uitare d-aia nesimtita 
Azi merg la medic. Mi-am luat ecografiile la mine dar nu inteleg nimic din calculatoul ala biometric de pe situl cu pricina. 
Andreea
24 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
gusta spune:
.BUna burtici .Eu ma simt foarte bine nu numai grasa frumoasa dar si umflata ca un balonas.La mine in burta e un adevarat camp de lupta nu stiu pentru ce se pregateste
.
Bun venit noi mamici si cum a zis si andreea (sper sa nu gresesc ) cine se inscrie pe lista asta nu mai pleaca nicaieri ramane cu noi.
Am si eu o intrebare voi aveti dureri in spate si jos la nada(sper ca asta e numele
) ca eu de 2 zile nu mai pot.
a si mai am o problema am ajuns sa nu ma mai pot abtine din plans orice ma impresioneaza,ori ma supara.Oare ma duc de tot cu capul?
.Ca nici eu singura nu ma inteleg.
noi i-am cumparat carutul lui mapet.am sa pun poze ca sa-l vedeti
In rest totul este bine
Va pup dulce marilena si mapet
andutzy spune:
Neata, burtoase si frumoase!!!!
Mai, ce urat este afara astazi! Nefertari, vorba ta, meteodependente!
Am realizat ca vorba aruncata ieri de medica de familie cu strangularea bebe-ului cu cordonul ombilical a avut un efect mai mare decat credeam pe psihicul meu. Adica aseara am luat si am studiat cartile ce aveam prin casa de cordonul ombilical si pericole de autostrangulare cu el....Voi ce stiti pe acest domeniu?
Si acum ma mai deranjeaza ceva. Eu am un fir de par crescut invers care tot se formeaza ca un cos mare in zona inghinala de asta vara dar il tot storceam si nu il luam in seama. Acum mi l-a vazut ginecoloaga si s-a impacientat, a zis sa nu-l mai storc, sa pun praf de oxacilia pe el si sa il sterg cu betandina(mi-a dat intr-o fiola). Asa ca am inceput sa ma dau cu betadina aia in fiecare seara si aseara, cand s-a spart singur am pus praf de oxacilina pe el. Ea a zis sa am grija ca pe sarcina ma pot umple de furuncule in toata zona si sa-i cauzeze lui bebe sau la nastere. Dintr-un lucru pe care il ignoram, acum a devenit punct de interes pentru mine!
In rest, bebele meu e in veselie mare, da din craci tare de tot si o face fericita pe mami!
Cam atat de la noi, va uram o zi buna si ne mai vedem pe aici!
Dragos Alexandru- DPN 24 mai si
Andutzy- UM 18.08.2004
andutzy spune:
Apropos de donatii, donez si eu Utrogestan daca e nevoie pe aici. am de la sarcina anterioara si mai au inca o perioada lunga de valabilitate. Deci, daca va ajuta, cu draga inima!
Andutzy- UM 18.08.2004
at andreea spune:
Andutzy, las-o dracu' pe proasta asta de dr. Daca ar fi dupa ce spune ea, cordonul ala ar fi cauza multor probleme.
Se vede oricum la eco daca e cordonul pus aiurea si, in caz extrem, eu sunt dovada vie ca acum aproape 27 de ani si fara eco si alte nazbatii, copiii cu cordonul in jurul gatului s-au nascut cu toate in regula.
Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)
sim76 spune:
buna dimineata fetele ! v-am citit ca de obicei in fiecare dimineata dar raceala asta pacatoasa mi-a cam luat din avant, si n-am mai scris nimic in forum..macar azi e un soare frumos la noi aici , si m-am hotarat sa incerc sa ma pun pe picioare..
intreba cineva de antibiotice, ma rog, eu tot iau de cateva zile o penicilina prescrisa de medica de fam, dar vad ca nu are nici un efect, si cum ma mai vaitam eu si inainte, nasul asta infundat e principalul inamic la mine, dar aseara mi-a adus al meu sotz o sticluta cu ulei japonez de mentol, care e super puternic, mi-au sarit creierii din cap cand mi-am pus cateva picaturi in nari. Numai ca nu ma tine mult, in fine...o dam inainte...
Ca si la Newmami, aici medicii nu prea dau relatii de astea in detaliu apropos de col ...lungimea lui ...iti zic numai daca e ceva in neregula,asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea ...
Acum sunt fixata la capitolul nume..cand aveti timp, mai da-ti si voi idei ...noi ne gandeam (adica eu mai mult) ca nu prea cadem de acord,la thea, sau anna , sau eva, sau emma...am eu o dambla cu numele scurte ..
ok...va las, am scris ca pacala,am scos parleala ! o zi frumoasa la toata lumea !
Simona si bebella de +18 sapt
simonaeus spune:
Lazy, bun venit si sarcina usoara.
Noi suntem f. unite si nu dam drumul nimanui odata intrat in grup.
Andutzy draga, de panichezi prea usor.
Trebuie sa te relaxezi.
Mickyyy spunea la intalnire ca fata ei a avut cordonul in jurul gatului dar nu a patit nimic.
Poate iti spune ea mai multe.
E adevarata treaba cu cosurile, dar chiar sa-l afecteze pe bebe niste cosuri... n-am mai auzit.
Noi suntem bine. Bebelusa e vesela, aseara am vazut cum si-a schimbat pozitia. Maine mergem la dr. ca nu l-am mai vazut de anul trecut.
Sa stiti ca bebelusa mea e pretentioasa in ceea ce priveste baieteii.
oricum oferta noastra e f. mare fiindca toti prietenii nostri au baieti.
Va fi, sa speram, o rasfatata.
Noi ne intelegem f. bine cu tati. Eu nu sunt nervoasa, ba din contra.
In fiecare seara stam imbratisati, ma mangaie pe burtica, vorbeste cu bebe, imi face masaj la spate, ma rasfata ...
Simona si bebe Anna
Ruxel spune:
da Crissu, asa este 20 de saptamanai...dar care se termina maine. Asa ca poti spune bucuroasa ca incep 21 de saptamani...
pupici la toate fetele
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100