Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felis,Mihaitza a crescut vizibil si e dragutzel foc.Si ce chica are!Al meu e un chelios.

Si eu ii tai unghiile cu forfecutza speciala Chicco.Daca nu i le-am taiat o saptamana s-a zgariat pe fatza.Trebuie sa fie adormit ca altfel nu sta o clipa fara sa dea din maini.La picioare inca nu i le-am taiat dar o sa incerc zilele astea.

La plimbare Maria-Sa nu suporta sa ma opresc si sa ma asez pe banca,imediat se trezeste si protesteaza.Asa ca trebuie sa ma plimb cam fara oprire.

Roserb,in curand o sa trecem si noi la Humana 2.Cica trecerea nu se face dintr-o data,ci se amesteca intai 1/4 de Humana 2 la ¾ Humana 1,apoi jumi-juma,apoi ¾ Humana 2 la ¼ Humana 1 si abia pe urma se inlocuieste complet.

Ieri nu a dormit decat o ora si jumatate cat ne-am plimbat afara.In rest a vrut sa stea de vorba,a urlat,s-a agitat.Azi e urat afara,cred ca nu iesim deloc.Sper sa mai si doarma cat de cat pe parcursul zilei.Tot e bine ca doarme noaptea.Aseara a adormit la miezul noptii si s-a mai trezit azi dimineata la 7.

Dama,eu nu stiam exact pt ce e vaccinul de la 2 luni,de-aia nu ti-am raspuns.Stiu doar ca se numeste Infanrix + Engerix-B si ca e un vaccine pentavalent.

Ele,foarte buna ideea ta cu contul pt Felis.Asa pune fiecare cat poate si mai ales cand poate.Nici Miche nu cred ca are timp sa se intalnesca cu toata lumea ca sa stranga banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Fetelor, ca tot vorbirati de vaccin. A auzit cineva de HYBERIX (e pentru meningita). Se face am impresia la 2 luni, 4 luni si apoi un rapel al 1,5 ani.
Stie cineva ceva, poate fetele cu copilasi mai mari...

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

jasmine, cred ca mai bine ar fi un nr de card ca sa o scuteasca pe Felis de umblatul pe la banci.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

'neatza si la noi!
Monicule nu-ti cere iertare ca ma simt eu cu musca , n-aveam intentia sa.... Pai n-am spus ca avem voie la paranoia ca niste mamici responsabile si grijulii ce ne aflam? Desigur dam derogare si pt tatici. Vorba e ... ca aude!
Ele sorry , eu sunt cam in urma... unde e afisat contul?? Instruieste-ne si pe noi! Sa fie si unul in valuta pt cei din afara tarii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetelor... eu va citesc,da astept sa vina "coordonatorul sef" (Gandacelu) care e plecat cu Ioachim () la vaccin.

Am vorbit pe mess da nu am ajuns la o concluzie pt ce vom face in viitorul imediat (maine, poimaine).

Misticgirl pt bb.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

andreap pupici Pitestiului si pitestenilor. Ce bine ca a venit iarna si la voi! Acum iesiti pe Trivale la sanius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Roserb,in curand o sa trecem si noi la Humana 2.Cica trecerea nu se face dintr-o data,ci se amesteca intai 1/4 de Humana 2 la ¾ Humana 1,apoi jumi-juma,apoi ¾ Humana 2 la ¼ Humana 1 si abia pe urma se inlocuieste complet.

Jasmine, pediatra mea e mai paranoica, vrea sa facem trecerea la Humana 2 in vreo 10 zile!! In prima zi o jumatate de masura in fiecare biberon , a doua zi 1 masura, etc. PAi in ritmul asta dau in balbaiala!, o sa-i dau primele 2-3 zile cum zice ea, apoi ii dau numai H2 si gata , daca nu are nici o reactie neplacuta.

La multi ani Ioachim, Nicholas!

Eu sunt gata capiata , azi am fost singura cu amandoi si m-a chiaunit Bianca, noroc ca bebe e cumintel, dar tot trebuie supravegheat.Acum dorm amanoi precum valizele! Sincer, Roxy, nu stiu cum te descurci singura!Jos palaria!

Roxy, v-am vazut pozicile noi, sunt niste scumpe fetitele tale, m-au distrat pozele in care stau amandoua pe burta, exact asa face si Bianca cand il pun pe bebe, imita tot!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buna fetele!am intrat si eu in cele din urma sa va citesc caci astazi am umblat lelea,iar copilul meu se trezea doar ca sa manance.mi-a dormit toata ziua si mi-e frica ca ma trezeste la noapte.i-am dat astazi Eferalgan 1 data dimineata(s-a vazut clar ca si-a facut efectul) si o doza acum seara.am sa-i mai dau 2 zile si apoi gata.ce gust bun are (nu m-am abtinut si l-am gustat)

Monica si aici pt testul auzului iti iau cam 30$,noi nu i l-am facut caci l-a testat sotul cand era semi adormit i-a batut din palme langa urechi si a tresarit copilul,asa ca nu am mai dat bani de aiurea.

am fugit ca maraie!

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna fetelor.Eu sunt singura nebuna care a scos copilul pe ninsoare?I-am cumparat o acoperitoare din plastic ce imbraca f.bine carutul,am imbracat-o bine....si afara.A,m stat 2 ore si 1/2 ca inghetase mamica!
Dena,esti din Pitesti?
Plecam curand la vaccin..sa ne tineti pumnii!
Andreea si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Macar la capitolul auz sunt sigura ca totul e ok. Inca din spital tresarea daca se trantea usa. Acum tresare fara sa se trantesca: e deajuns sa inchidem sau sa deschidem o usa ca tresare, sa stranute unul din noi, si daca vorbeste cineva intoarce capusorul sau isi indreapta privirea. La voci insa nu intotdeauna reactioneaza...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput