szeged

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Buna dimineata fetelor!

As vrea sa te intreb Rh, cat a durat din data cand ai inceput tratamentul si pana ai facut ET?
Ma intereseaza sa stiu asta pentru ca sotul meu are probleme la servici si nu poate lipsi chiar asa usor.O sa vorbim cu dr.Zadori sa evitam daca se poate drumurile inutile.Crezi ca este posibil? Am inteles ca tu ai fost de 5 ori.

Mi-ka, noi suntem la dr.Zadori si mergem maine la ora 13.
Va pup pe toate si mai vorbim pe seara

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare !
azi sunt un pic mai vesela, am primit un mesaj pe PM de la cineva in Resita care a fost la Szeged si mi-a spus ca a auzit de programarea mea, asa ca sunt programata la d-na dr. Krizsan ... yes!yes!yes!
deci nu e o pacaleala !!!
atit am vrut sa va spun...
inca ceva, bafta multa tuturor, sa se lase cu ochisori si sa dea Dumnezeu sa facem subiectul ala de mamici cu FIV.
ce ziceti ???
va pupacesc dulce
io

Mergi la inceput

salutare !
tot eu !
m-am trezit ca nu stiu ce imi trebuie la vama. voi cum ati trecut ?
imi trebuie asigurare? sau carte verde? sau amindoua ? trebuie sa arat 500 e de persoana la vama (noi suntem 4 ), ati stat la coada? eu tre sa fiu acolo la ora 13, oare e ok daca plec dimineata la 5 din Resita ?
please, cine a fost sa-mi spuna si mie ca miercuri e ziua cea mare !!!
multumesc, stiu eu ca o sa-mi raspundeti.
inca ceva, haideti sa ne rugam toate pentru cineva care in aceste momente asteapa raspunsul .
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Mirabela, la mine a fost in felul urmator:
- prima consultatie in 31.08.
- stimularea din 06.10. pana in 13.10.
- punctia in 15.10.
- ET in 18.10.
Practic eu am avut 7 intrevederi cu doctorita si am facut doar 5 drumuri pentru ca am locuit si acolo cateva zile. Iti tin pumnii pentru maine. Tine-ne la curent. La Timisoara nu ai incercat sa faci FIV?
Leliutza, de asigurare medicala nu ai nevoie dar iti trebuie carte verde. Nu stiu cat se sta la vama prin care treceti voi. Poate o sa iti spuna maine Mirabela.
Mi-Ka, ma gandesc vineri la tine. Sa ne informezi cu tot ce ti se intampla acolo.
Eu ma simt bine dar dorm foarte mult.
Va pup pe toate si va doresc tot ce va doriti voi.

Cu drag,
Rh7+, DPN=08.07.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Rh , sa-mi tii pumnii (dar sa nu mi-i si dai); si eu o sa ma gandesc ca cineva, o prietena necunoscuta, se gandeste la mine.

leliutza, in primul rand iti doresc multa bafta, sa-ti mearga bine si cu folos.
in al doilea rand, la vama iti trebuie doar 150 de euro de persoana, nu 500, cartea verde pentru masina si nu mai stiu ce; eu si prietena mea cu care ma duc, ne-am facut delegatii pentru o firma din Ungaria,care ne-a trimis si invitatie; nu stiu sigur daca trebuia neaparat, dar noi am facut-o... oricum, pentru data viitoare o sa cerem de la clinica o programare scrisa, sa aratam la vama ca mergem in Ungaria pentru tratament medical.
La vama nu se sta prea mult; daca poti treci prin vama de la Cenad, ca nu este aglomeratie absolut deloc.

mirabela, bafta maine!!!

Fetelor, mai am o veste buna: mai este cineva din Resita (cred ca cea care i-a scris leliutzei, de fapt sunt sigura) - care ne citeste cu siguranta, care a facut FIV-ul la Szeged si care astazi a aflat ca este .
Haideti sa o invitam sa intre in nostru, sa ne scrie experientele ei si de ce nu, sa ne ajute in nelamuririle noastre sau sa ne dea macar cate un sfat.
Pentru ea: !!!!

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

felicitari ! felicitari ! felicitari !
a reusit !!!!!!!!!!!!!!!

sunt tare bucuroasa, cineva care a facut FIV la Szeged a reusit, vreau sa stiti ca e super curajoasa si .... Doamne ajuta ca a reusit. poate o sa vrea si ea sa intre pe forum si sa ne povesteasca.

vreau sa le multumesc frumos fetelor care mi-au raspuns, o sa iau bani la mine si o sa arat la vamesi analizele, pentru ca mie nu are cine sa imi faca invitatie, sper sa putem trece. vrem sa trecem pe la Cenad.
incredibil, ma bucur din tot sufletul ca una dintre noi a REUSIT.
VA LAS CA TRE SA MA APUC DE SCIRBICI.
VA PUP DULCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Am ajuns cu bine acasa si totul a fost ok.Pentru Mi-ka si Leliuta,care urmeaza sa mearga la Szeged, vreau sa va spun ca noi am trecut pe la Cenad, nu este aglomeratie, la vama ne-au cerut doar pasapoartele, talonul masinii si cam atat, n-au intrebat de bani,carte verde sau invitatie.Leliuta, stai linistita ca nu iti trebuie invitatie, noi am intrebat inainte la Politia de frontiera.
La clinica, sunt foarte amabili dar se descurca destul de greu in engleza, cu exceptia dr.Zadori care vorbeste foarte bine.
Noi am ajuns cu o ora mai devereme, dar a fost chiar bine, pentru ca dureaza cam jumatate de ora pana ti se face dosarul si chiar am intrat mai repede la consultatie.
Preturile sunt cele scrise de Rh , nu s-au modificat.
A fost nevoie sa facem o spermograma la ei, pentru siguranta si un examen ginecologic cu ultrasunete pentru mine.Toate astea au fost:
- spermograma 10000 ft
- ex.ginecologic ultrasunete 6500 ft.
- consultatie 10000 ft.
Dr.Zadori cred ca este un profesionist, desi este destul de tanar,am simtit ca putem avea incredere in el.Am stabilit impreuna ce avem de facut , dar asta in functie de rezultatul spermogramei pe care il avem maine.Colaboram cu el prin e-mail si ne trasnmite rezultatele.
sper sa va dau vesti bune.
Multa bafta pentru maine, Mi-ka!
Multumesc inca odata lui Rh, care ne-a dat informatii pretioase, se ajunge fara nici o problema dupa harta transmisa de ea.Am fost si am vazut si pensiunea de cazare, foarte aproape, cu conditii super si la un pret rezonabil (acum este 10000 ft/noapte).Rh,iti doresc sa te simti bine si sa-ti ajute D-zeu sa faci un copil sanatos.
Va pup pe toate si mai vorbim duminica seara

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ceau fetele! Am avut si eu in sfarsit intrevederea cu dr. Zadori! Mi s-a parut super de treaba, intradevar stie foarte, foarte bine engleza; cred ca am stat vreo ora la el in birou si a raspuns amabil la toate intrebarile. Mie mi-a dat bromocriptina sa scad prolactina (este dubla), apoi mi-a dat duphaston sa iau din 8 dec pana in 17 dec. sa-mi vina CM, iar din a treia zi a CM deja mi-a dat sa iau antionceptionalele. A zis ca undeva la sfarsitul lunii ianuarie va incepe procedura. La fel ca si leliutzei, a zis sa facem spermograma la el sa vada daca gaseste buni, iar spermocultura sa o facem in tara pentru ca la ei este foarte scumpa. Tot el mi-a facut si examenul la sani si cred ca nu m-a taxat pentru asta ( ar fii culmea dupa ce l-am lasat sa mai puna mana, sa mai si plaetsc...hmm).
Urmatoarea programare mi-a facut-o prin 4 ianuarie dar nu este batuta in cuie, pentru ca depinde de data la care imi vine CM.

Intr-un cuvant,dr. Zadori mi s-a parut super de treaba, super profesionist si mai fetele, nici una nu mi-ati spus ca este al naibii de frumusel...

mirabela 11 cand ti-a facut urmatoarea programare? Poate reusim o data sa ne intalnim pe la clinca. Ce probleme ai avut de trebuie sa faci FIV? Mie mi-a dat 1% sanse sa raman insarcinata pe cale naturala si mi-a zis ca singura solutie este FIV+ICSI.
Pe mine m-a taxat dr. cu 22.000 forinti: 10.000 f. consultatia, eco -6.500 f., si 5.000 f pentru "nogyogyaszati viszgalat" care nu stiu ce inseamna.

La vama am trecut si noi fara probleme, tot prin Cenad-nu era nici o masina in vama - doar cu pasapoartele si talonul masinii, in rest nu ne-a cerut absolut nimic. Eu am cerut totusi asistentelor de la Szeged sa imi faca un fel de invitatie, adeverinta din care sa rezulte ca urmez un tratament medical la ei la clinica, sa fiu sigura ca o sa pot trece fara probleme.

Rh , te pupicesc!

leliutza, bafta in 30 nov., sa ne spui cum a fost! Iti tinem pumnii.

va pup pe toate si sa fim in curand un de .

Mi-ka

Mergi la inceput

salutare,
scriu abia acum pt. ca ieri am ajuns tirziu.
am fost la szeged si ...
am ajuns la clinica usor, am asteptat un pic pe hol, apoi am vorbit cu o asistenta si dupa aceea am intrat la d-na doctor. ma asteptam sa fie mai batrina dar a fost amabila si atmosfera a fost ok.
insa, m-a reprogramat in 12 dec. 05 in cazul in care nu imi vine ciclul pina atunci, pentru consult ginecologic si mi-a zis ca atunci o sa aflu daca tre sa fac laparoscopie si sa tai trompa cu salpinx sau nu.... oricum sunt bucuroasa ca pot sa fac laparo tot in szeged. eu am gresit ca nu mi-am facut Chlamidia si trichomonas inainte, dar am sperat ca le pot face la ei,asa ca in 12 duc si analizele astea.
la sot mai am de facut o tona de analize (hepatitele, chlamidia, hormonii si consult urologic)si tre sa ii faca si lui spermograma in 12 dec, nu au vrut sa i-o faca acum pt. ca nu avea analizele de hepatita facutee ....imi vine sa o string de git pe asistenta care ne-a programat - ca ea la telefon mi-a dictat sa fac numai eu hepatitele, si la sot a zis ca tre numai HIV-ul. asta e
per total a fost ok, dar probabil ca avem noi muuuuulte probleme si lucrurile nu o sa mearga sa usor cum am sperat ....
la vama la Cenad a fost ok, nu ne-au cerut decit pasapoartele si talonul masinii, nu a fost coada ... a fost ok.
asa ca, in 12 dec inarmata cu analizele si cu sotul dupa mine mergem din nou.
doctorita spunea ca ideal ar fi sa imi vina CM natural pina in 12 dec, dar eu nu prea am ciclu, asa ca nu prea cred ca voi avea placerea sa vina ...... stiti voi vreo reteta de invocat CM (ca eu stiu doar de aminat, he!he! nu credeam ca imi voi dori vreodata sa imi vina CM )
am si eu o intrebare, analizele hormonale stiu ca se fac in a treia zi dupa ciclu, dar la Timi dr. Vladescu mi-a zis sa iau Duphaston si sa mi le fac pe CM indus de medicamente .... acuma vine intrebarea, daca mie nu imi vine CM natural decit la vara (si sunt optimista cind spuna asta)ce o sa ma fac ??? oare la femeile care nu au CM regulat se face FIV ???
gata, v-am ametit de cap , va rog daca stiti o reteta de venit CM si daca stiti sa imi raspundeti la intrebare va rog sa imi scrieti.
va multumesc
aaaaa! Mirabela , cum a iesit spermograma la voi ?
cine mai merge la Szeged ?
pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna fetelor.

Dupa o lunga pauza am reinceput lupta cu infertilitatea. Si noi mergem la Szeged, dar nu pentru FIV ci pentru inseminare. Eu sunt pacienta dr Novak, care este dr ginecolog, face doar inseminari nu face si FIV, insa este un dr minunat in care avem toata increderea. Daca se va ajunge cumva la FIV el va fi indrumatorul nostru.

Astazi sotul meu a fost sa-si refaca spermograma, dupa 6 luni de la operatia de varicocel si stau ca pe ace pana deseara cand il sun pe dr sa aflam rezultatul.

Va citesc zilnic si ma bucur si ma intristez alaturi de voi, sper ca de Craciun marea majoritate a fetelor de aici sa primeasca in dar
mult asteptat.

Mergi la inceput