A alergat in premergator pina a vomitat...

A alergat in premergator pina a vomitat... | Autor: Theodora

Link direct la acest mesaj

Avem un singur premergator,datorita lipsei de spatiu...Se plimba cu rindul barbateii mei!!!
Aseara era rindul lui Yannis in premergator si ce a urmat nu pot spune cu cuvinte exacte...A fost de o distractie nemaipomenita!!!
Alexandros alerga de-a busilea dupa Yannis si Yannis ridea in hohote cautind drum de scapare sa nu-l prinda fratele lui...Rideau amindoi si se fugareau in toata casa si eu ma strimbam cu ei de ris...Se jucau asa de frumos...Cind Alexandros i-l "prindea",i-si dadeau miinile si uneori Yannis aproape i-l impingea pe Alexandros pentru a o lua din nou la fuga...Asta pina a ametit si a vomitat mititelul de el...
M-am speriat pe moment,dar dupa cinci minute era din nou gata de tarasenii...Era insa si ora de masa si culcare,asa ca jocul a luat sfirsit...Continuarea deseara

Theodora, Alexandros, Yannis(10 luni...in curind!)mpapad@acci.gr

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Si noi, tot din lipsa de spatiu, am luat un premergator. Dar nu a fost cu putinta ca eu sa fac fata la urletele si la plansetele celui care statea pe jos sau in brate, iar celalalt era in premergator. Asa ca, am mai luat unul.
Ca sa eviti scene ca cele de aseara, nu-i tine foarte mult in premergator. Eu ii tineam un sfert de ora, apoi jumatate de ora ne jucam, iar 10-15 minute in premergator s.a.m.d.
Eu am renuntat, apoi repede la premergator, pentru ca Andrei fugea, fugea cu el, apoi se arunca spre jucarii!!! Si avea un stil de ziceai ca plonjeaza!!! Iar cu Andreea ma luau palpitatiile cand o vedeam cum se apleaca si-ntr-o fractiune de secunda era cu capul in jos, cu un picior in sus!!! Slava Domnului ca ea a inceput sa mearga singura, iar el merge de-a busilea si se ridica si el mai tot timpul. Sper ca in maxim o luna sa-si dea si el drumul la mers. Asteptam vesti si de la voi, cand faceti primii pasi! Este atat de emotionant!!! Mie mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe Andreea facand primii pasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Cred ca a fost un spectacol minunat, pacat ca s-a incheiat cu voma...

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Super...trebuie sa fiti tare fericite cand va vedeti copii jucandu-se impreuna...avantajul gemenilor..isi fac parintii de doua ori fericiti..
Va pupacim,

Raluca si Ilinca

Mergi la inceput