Propunere

Propunere | Autor: Liliann

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sunt socata. SUnt gravida, in 4 luni aproape, iar joi seful imi propune acum sa devenim mai apropiati....ca intotdeauna s-a simtit atras de mine (lucram impreuna de 4 ani). Parerea mea este ca este ticnit, vineri nici nu am fost la serv., de scarba, nici nu stiu cum s-o dau sa am linistite urmatoarele 5 luni, este un individ periculos, jegos ca persoana si sunt convinsa ca mi=ar face probleme daca s-ar simti prost, si numai de asta n-am nevoie. Eu i-am spus ca nu e momentul, ca ma simt rau din cauza sarcinii, in fine, i-am dat de inteles ca in mod normal as fi facut-o. Mi-e greata de situatie, nici nu stiu ce draq sa fac de luni, cum sa fiu, ideea e ca daca mai aveam dubii cu schimbatul jobului dupa CIC, acum mi-e foarte clar. TREBUIE SA PLEC.pur si simplu sunt plina de repulsie fata de acest individl, oare chiar asa, sarcina m-a facuit multmai sexi, sau el, degeneratul, vrea decat femei intr=o stare diferita , gravide, batrane, copile....?!
ohhh, evident, nu am discutat cu nimeni dintre colegi. Ma consideram o persoane pe care nu o mai mira nimic, dar asta chiar ca m-a lasat cu gura cascata.in fine....voi ce ati face??ca de sex nu se pune vorba nici daca eram o femeie libera.
ufffff