Salariu pe card

Salariu pe card | Autor: Clover

Link direct la acest mesaj

Nu vreau sa interb cata lume primeste salariul pe card, ca stiu ca majoritatea.

Problema mea este alta: eu sunt bugetara(ce urat suna...) La sfarsitul anului trecut ne curteaza o banca pentru carduri. Vin si ne spun poezia lor. Evident lumea in varsta reticenta. Aflu din intrebari ca cineva care lucreaza in acelasi loc cu mine are deja salariul pe card exact la acea banca.

Ma duc la contabilitate si spun ca vreau si eu si mi se spune sa vin dupa sarbatori cu numarul de cont.

Aveam de gand sa anulez respectivul cont(expirase cardul), dar am zis ca lasa, imi foloseste pentru asta. Si ma duc si stau la coada pentru extras bancar(pentru ca evident ca daca n-am folosit cardul x timp nici bani nu mai am pe el plus comisioanele lor anuale) si ma infiintez la contabila cu extrasul bancar(ca nu care cumva sa priceapa vreo cifra gresit).

Iar doamna imi spune ca "nu se poate, ca trebuie sa isi faca toata lumea si atunci da". Si ii spun ca exista persoane care au deja si nu-i mai spun ca in mintea mea nu-i vad problema, ca e proasta si rauvoitoare.

Imi mai spune o data ca nu se poate si plec trantind un "am inteles" apasat. Pun pariu ca nici n-a priceput ce-am inteles eu. Dar ma rog, asa sunt unii. Va imaginati ca am plecat plina de draci.

Intrebarea mea este: pot face ceva? E intr-adevar la alegerea ei?
Pot sa ma enervez si sa nu iau banii normal, incurcandu-i contabilitatea? Stiu ca e un stres pentru ei sa ramana cu bani.

As vrea sa stiu daca am vreo baza pe care sa ripostez. Daca ar fi dupa mine i-as cere justificare scrisa. Dar daca ea are dreptul sa faca ce vrea, trebuie sa stau si sa suport faptul ca daca-s tanara sunt fraiera.