Act aditional pt. CIC-obligatoriu sa nu?

Act aditional pt. CIC-obligatoriu sa nu? | Autor: Aura_Bozo

Link direct la acest mesaj

Mai am trei luni si ies din CIC si am primit acasa niste hartii de la CNPAS cu sumele pe care le-am cotizat eu inainte sa intru in concediu de maternitate si mi se pare ca scrie si ce sume am primit in concediu.Mentionez ca eu am cotract de asigurare sociala si am platit singura cotizatiile deci nu am fost angajata niciunde.Din hartiile ale am inteles ca trbuie sa ma prezint pana la sfarsitul lunii la ei sa fac un act aditional dar nu stiu pt. ce mai trebuie.Daca eu dupa ce termin CIC nu vreau sa mai cotizez mai are vreun sens sa mai ma duc sa fac actul ala aditional?Sau poate stie cineva pt. ce e actul ala!
Multumesc!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aura_Bozo spune:

Va rog frumos sa-mi raspundeti daca stiti despre ce este vorba deoarece mai este o saptamana pana la sfarsitul lunii si nu stiu ce sa fac sa ma duc sau nu la CNPAS pt. actul ala aditional fiindca trebuie sa ma duc din judetul olt in caras severin .
Multumesc!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Du-te si vezi cine poate sa stie in ce consta acel act? Nu te mananca nimeni, nu?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

exista judete unde li se trimit contribuabililor desfasuratoare cu sumele cu care acestia au contribuit la diverse fonduri(somaj.pensii,etc) poate o fi lafel si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Conform legii 19 / 2000, intrata in vigoare in aprilie 2001, Casa de Pensii ar trebui sa trimita ANUAL, fiecarui contribuabil, situatia sumelor cotizate, a stagiului realizat si a punctelor de pensie. Pana acum nu s-au trimis astfel de situatii, poate au inceput acum, nu stiu.

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Banuiam ca de asta ar fi vorba dar...era doar o banuiala. Au inceput.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri!!!

Mergi la inceput

Am sunat la CNPAS caras severin unde am eu contractul si mi-au zis sa ma prezint neaparat la ei pana la sfarsitul lunii pt. a semna un act aditional prin care se reanoieste contractul.Nu stiu sigur de ce dar o sa va scriu dupa ce ma duc acolo.

Mergi la inceput