Pestoiaicele sunt pe aici? (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI!fetelor pestisori de la inceputul zodiei,sa fiti sanatoase si voioase toata viata!
Fetelor,multumesc de urari,botezul a fost super si puiutul a fost cel mai cuminte copilas posibil...hehehe...toata lumea l-a laudat,cand la bagat preotul in apa a scos un sunet scurt si apoi a inceput sa rada,mai avea un pic si dadea din picioruse de placere...hahahah...toata lumea a inceput sa murmure in biserica si preotii au ras,incredibil ce copil cuminte...am fost tare mandra ca si la sala a fost tare cumintel...am avut 50 de invitati si a fost totul foarte bine...ma bucur ca s-a terminat si e si puiutul meu crestin!
MARUTA,draga mea sa sti ca si eu inca caut,pt ca eu am probleme din cauza faptului ca nu am un venit aici in tara,si peste tot iti cer cartea de munca cu salariul...pt ca nici noi nu ne putem lua ceva cu banii jos,am crezut ca ne putem lua un credit,macar pt. o parte din bani...in fine,acum mai astept sa vad ce poate trimite al meu sot de acolo...insa chiar azi am aflat de o firma din Bucuresti care da credit imobiliar fara sa-i intereseze venitul ,cu 25% jos din valoare ,dar fac ei evaluarea casei si deci garantezi cu ea,daca nu platesti ti-o iau automat....inca nu stiu exact ce si cum,asta ce ti-am zis e in mare,voi suna acolo si daca va fi nevoie voi venii la Bucuresti...tu sti de asa ceva?ai auzit cumva?
DANA,interesant cu zodia,chiar si eu auzisem tot asa ceva pt anul asta..multumim ca ne-ai scris si noua
EMILLY tu cand poti sa vi in tara?...poate ne vedem in Brasov cand ai sa vi...scumpa tare fetita ta,multi !

FELIS,sanatate multa lui Mihai,si fi tare ,eu cred ca Dumnezeu nu te va parasi!...

Fetelor,cu pozele mai dureaza un picut,pt ca acum lucrez la ele,sa scot ochii rosii si faze din astea,iar apoi va trebui sa fac ceva si cu web-ul ala ca nu mai merge,cred ca am sa-mi fac alt cont...asa ca scuze de intarziere,dar poze mai tarziu

Gata ca nu mai pot sta,va pup si ne mai auzim...a,si pana data viitoare eu doresc la toti pestisorii :LA MULTI ANI!
Multi pupici!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

LA MULTI ANI, YASMINE!

SA FII IUBITA, SANATOASA, SA ITI TRIASCA PUIUTUL SI SA FITI CU TOTII FERICITI!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI YASMINE!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

YASMINE... Sa fii sanatoasa si fericita!!!!!!!!!!!!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La multi ani Crig !!!

La multi ani Yasmine!!!!

Sa vi se implineasca toate dorintele pestoaice frumoase!!! Sanatate si numai bucurii!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI CRIG!!!!!!!!

LA MULTI ANI YASMINE!!!!!!!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE
CATALIN LA 8 LUNI - SI ANDU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

La multi ani Yasmine !

La multi ani dragii mei pestisori !

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Yasmine! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Crismir sa-ti traiasca crestinul! Si eu auzisem de MTS Leasing ca nu ii intereseaza cat ai venitul. Dar eu stiam ceva de genul sa ai terenul si ei iti constuiesc casa si girezi cu terenul si casa...

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna fetelor....cucuietelor!!!
Yasmine, draguto LA MULTI ANI!!!

Pupici...de la Salisa pentru toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Crismir - nu am auzit de o asa firma ... de MTS stiam ca au o dobanda f mica ... oricum eu nu am avans deloc ... asa ca nu ma mai agit

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput