supraponderala

supraponderala | Autor: kathywsha

Link direct la acest mesaj

daca sunt supraponderala 1.70 90 kg exista riscul sa nu mi prinda anestezia epidurala?
in cazul cateterului ... cum poti sa stai relaxata cand stii ca ai o chestie infipta in spate...sau mai repede ...cum poti sa stai pe spate?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...Socrate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Nu am auzit pina acum de cazuri in care nu a prins anestezia din cauza greutatii!!Totul depinde de doctorul anestezist si de cit e de priceput!
Cumnata-mea e slaba ca o aschie si nu i-a prins epidurala la prima nastere!A mai facut doi copii dupa aceea,si epidurala a mers, asa ca....
Cateterul este din plastic si nu il simti,ca doar esti anesteziata,nu? poti sta pe spate linistita,cateterul e moale si nu e nici o problema!
Cind trebuie sa nasti?
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Am nascut acum 2 saptamini si, odata cu mine, in sala de travaliu se mai afla o doamna supraponderala bine de tot (cred ca avea cca 100 kg); i-au facut epidurala si totul a fost perfect, n-a simtit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Draga mea..eu cand am nascut prin cezariana...deci cu anestezie(rahie)..aveam 96 kg..la 1,65..asa ca mai lesne ma sareai decat sa ma ocolesti!
Nu-ti fa griji..anestezia tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nu esti deloc supraponderala, lasa gandurile astea...si eu la prima sarcina am avut 95 de kg...totul a fost ok...nu de nr de kg depinde anestezia.
toate cele bune

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

E adevarat ca anestezia epidurala prinde mai incet daca esti supraponderala, dar merge ok. Stai linistita, si eu sunt supraponderala si am fost si la prima nastere. Am avut anestezie rahi si a fost in regula. Numai bine!

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kathywsha,
eu stiu ca inaintea oricarei anestezii, ori esti intrebata ce greutate ai, ori esti cantarita de vreo asistenta si in functie de asta ti se administreaza anestezicele.
Eu zic sa nu te preocupi, va fi totul super ok !!! Iti zic io, aveam 103 kg

Sarcini usoare in continuare !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Nu se spune supraponderala, se spune insarcinata (sau foarte insarcinata)!!!
1.65, 95kg la prima 96kg la a doua si totul OK. Cateterul este extrem de fin si de flexibil (nici nu-ti dai seama ca ai ceva in spate). Poti sa stai pe spate, pe-ao parte sau cum iti e mai usor fara grija. Pe mine mai rau m-a incurcat perfuzia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Va mutumesc fetelor pt. raspunsuri si pt. suport...
Problema ar fii ca mai am am 2 luni pana nasc si cine stie cat o sa mai iau in greutate pana atunci...

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...Socrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Kathywsha ,nu iti mai fa probleme!Si eu am 1.71m,iar cind am nascut ajunsesem la 117kg!!!!!Nu am avut nici o problema,iar in plus eu am avut cezariana cu anestezie generala.Nu am avut probleme cu vindecarea cicatricii si nici cu altceva.Stai linistita,nu te mai gindi la asta!
Nastere usoara si bebe sanatos!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput