Cat dau nasii la nunta?
Raspunsuri - Pagina 4
simonam_78 spune:
Nasii nostri sunt ingrijorati ca relatia noastra se va raci dupa nunta - ei asa au patit - si intamplator toata lumea zice acelasi lucru!
Au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne plateasca luna de miere Noi am refuzat - era prea mult. Nasa deja ne-a luat un cadout si mi-a platit voalul si biserica, noi le vom lua o masuta pt. micul dejun pe terasa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;111/st/20050827/e/Wedding/dt/8/k/97fe/event.png
http://community.webshots.com/user/simonamiu
Ungurasu spune:
Eu ce sa va zic ...am facut cununia civila la restaurant in Ro iar nasii nostri de cununie ne-a adus cadou o fata de masa brodata iar cand am facut nunta in Londra noi le-am platit taxa de viza ,avionul,hotelul absolut totul pana si taxi-ul sa-i duca la aeroport cand au plecat.Ei mi-au facut cadou o icoana,o basma pt. mine si florile de pus in piept la nunta caci nu au vrut sa ne ia bani le-au adus ei din tara caci aici nu am gasit.Dar nici vorba de bani pe masa .... si ambii sunt inspectori. Nu va mai spun ca inainte de nunta in loc sa ma odihnesc a trebuit sa-i duc in fiecare zi sa viziteze tot felul de locuri caci venise oameni cu plan de vizita am fost epuizata in ziua nuntii.Tot in dimineata nuntii cand nasul trebuia sa se imbrace costumul constata ca l-a avut la curatat in Ro si era ars.... norocul a fost ca mai avea unul la el caci altfel trebuia sa ma duc sa-i cumpar si costum.Timp de o saptamana cat a stat la noi in fiecare dimineata ma trezeam la 7 caci la 9-10 trebuia sa-i ducem in Londra sa viziteze pe banii nostrii.....ce voiau sa viziteze.
Cand m-am dus acasa in iarna m-au intrebat cine imi va boteza copilul si le-am zis.... cu parere de rau dar am gasit deja nasi... asa ca toti invatam din greseli.Nu vreau sa trec la botez prin ce am trecut la nunta.
NU FACETI CE AM FACUT EU!!!
Va pup,Dana
oana8188 spune:
Dana, ce faza naspa.....Urat din partea lor....ati fost voi nasii lor (daca te iei dupa ce rol trebuia sa aiba ei in nunta asta)!!
Pacat de asemenea oameni...Iti strica unul dintre cele mai frumoase momente din viata!
Sper ca la botez sa nimeriti mai bine!
Oana
ginutza2002 spune:
Fetelor eu m consider super norocoasa!
Nasii mei ne sunt si prieteni si rude.
Noi ne intelegem foarte bine cu ei.
Sper ca nasicile sa nu ma inteleaga gresit, dar la noi se vehiculeaza ca se va da mai mult de 500 €!Atat vor da socrii, desi nu suntem niste oameni cu o situatie extraordinara. Dar o nunta e totusi nunta.
Si sper sa nu va suparati pe mine, pt ca e parerea mea, dar faptul ca luati lumanari, voal si toate cele astea nu inseamna ca ii faceti o favoare miresei sau cuplului.
Astea sunt datinile si asa se face de cand e lumea si pamantul.
In momentul in care accepti sa fii nas, trebuie sa stii toate aceste lucruri!
Inca o data sper sa nu aruncati cu pietre, dar asta e parerea mea.
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.
'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by ginutza2002
Sper ca nasicile sa nu ma inteleaga gresit, dar la noi se vehiculeaza ca se va da mai mult de 500 €!Atat vor da socrii, desi nu suntem niste oameni cu o situatie extraordinara. Dar o nunta e totusi nunta.
Si sper sa nu va suparati pe mine, pt ca e parerea mea, dar faptul ca luati lumanari, voal si toate cele astea nu inseamna ca ii faceti o favoare miresei sau cuplului.
'Ubita si 'Ubitu'
Idem si la mine! Perfect de acord cu tine!
Si eu am noroc cu nasii, care ne sunt prieteni si care sunt super de treaba!!!
Hai va pup
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by Rexannequote:
Originally posted by ginutza2002
'Ubita si 'Ubitu'
Idem si la mine! Perfect de acord cu tine!
Si eu am noroc cu nasii, care ne sunt prieteni si care sunt super de treaba!!!
Hai va pup
Idem si la mine!!! Si noi ne intelegem foarte bine cu nasii, mai ales ca sunt aproape de varsta noastra. Si acum o sa va rog si eu sa nu dati cu pietre, dar la noi nasii au pus 800 EUR si au platit tortul si lumanarile, ca alte obligatii la noi nu sunt din partea nasilor. Si eu o sa pun la nunta finilor tot atata.
Va pup
doxi spune:
Buna, noi am fost nasi de cununie de 2 ori vara trecuta (in Bucuresti). Am platit biserica, lumanarile, buchetele, le-am luat cadou cate un set de vesela si le-am dat 600 EUR. Asa am considerat ca e bine si asa vom proceda si la urmatoarea pereche.
Sa va traiasca finii tuturor!
kriss79 spune:
salut
Noi vom cununa un prieten de-al sotului la Chisinau pe 18 august. Stiti ce preturi se practica pe acolo?
Ei fac numai cununia civila si petrecere(100-120 invitati).Noi deja le-am spus ca nu prea avem posibilitatea acum, economiile noastre merg in alta directie anul acesta si ne-au spus ca nu e nici o problema, ca ei isi fac singuri nunta si vor sa se distreze nu sa stranga bani. Bine,bine, dar nici nu vreau sa fim cei mai zgarciti..Noi ne-am gandit la 300 E, sper sa fie ok, ca mai mult nu avem oricat am vrea noi.
POZE
Cristina S.
nushulica spune:
cristina pai eu nu inteleg daca ei fac doar civila de ce tre sa le dati bani??? eu stiu ca se da un cadou de casa noua si fiind nasi o sa luati si voi ceva mai "greu"dar bani nu cred
pai si cand fac si nunta ce le mai dati???
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
cristina pai eu nu inteleg daca ei fac doar civila de ce tre sa le dati bani??? eu stiu ca se da un cadou de casa noua si fiind nasi o sa luati si voi ceva mai "greu"dar bani nu cred
pai si cand fac si nunta ce le mai dati???
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Pai mireasa se imbraca in rochie de mireasa..cica la ei nu e foarte importanta cea religioasa, doar Primaria si atat..Cununia religioasa nu stiu cand o vor face, ca va fi in Iasi numai cu prietenii din Iasi, fara rudele ei care stau acolo. Sper ca nu vor face la anul cununia relig plus o alta petrecere aici..
Asa o fi pe acolo prin Moldova..
POZE
Cristina S.