Cat dau nasii la nunta?

Cat dau nasii la nunta? | Autor: madutza

Link direct la acest mesaj

Urmeaza sa cununam in iunie si in septembrie. Noi ne-am cam facut o idee, dar vreau sa afu si alte pareri. Cam cat se da peste meniu, in afara de cadoul de cununie si restul cheltuielilor. Ambele cupluri ne sunt dragi si lumea spune ca ne-am cam aruncat la cat ne-am gandit noi...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gia22 spune:

Buna madutza,depinde cum v-ati inteles cu ei sau cum or sa se dea banii,daca se stiga normal ca voi trebuie sa spuneti mai mult ca sa ridicati masa .Eu cred ca daca meniul ii costa 1500 000 voi sa dati 5 000 000 daca nu ti se pare mult, preturile difera si daca nunta este la tara sau in oras.Eu asa as proceda,sper sa iti fie de folos sfaturile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Noi o sa cununam anul acesta in IASI, noi locuind in Bucuresti. Cu sotul meu m-am gandit sa le dam 500 Euro (incluzand tacamurile la masa pentru 4 persoane-eu, sotul si parintii mei, iar de restul sa caute fina sa-si cumpere o masina de spalat-asta sa fie considerata cadoul de la noi); in plus noi o sa cumparam lumanarile ornate cu trandafiri sau crini, iar la fina o sa-i iau basmaua de a doua zi,coronita si voalul; Sper sa fie bine pentru ca la aceste cheltuieli noi mai adaugam si transportul (2 masini, ca de, o s-mi iau si copilul cu mine si cineva care sa aiba grija de el, si cazarea);
Daca aveti alte pareri privind sumele mentionate, trimiteti un PM, macar sa fim trasi de urechi daca crestem cotatiile, sau din contra ...

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 37 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

O nunta este de bucuresteni, la Snagov ca restaurant. Sotul meu se gandea sa dau 300euro+cadou cununie (un set de arcopal d-ala mare)+ lumanari, palarie, farduri, biserica....Suntem doar 2 persoane, invitatii nostri platindu-si singuri. Inca una la Ploiesti, mai putin pretentioasa, unde ne-am gandit sa dam darul la masa 200 euro + restul cheltuielilor, la fel ca la ceilalti.Nici o nunta nu e cu strigat darul, dar vrem sa fie multumiti finutzii.

Aaaaa, si se mai insoara si frate-miu in toamna, ma gandeam tot fro 300euro cel putin, ca e la Bucuresti si invitati destul de "pretiosi". Faza e ca fratele meu a dat na nunta la cumnatul lui cam 400 euro, si probabil fratele miresei o sa dea mai mult si nu prea imi convine. Fratele meu ne-a dat 200$ la nunta, dar era singur.

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Nici la IASI, in iunie nu e cu strigat de dar.
In final, zici ca dam bine ori BA?
Hai, macar scoate-ma din ceata!,Madutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Da, mi se pare foarte bine!

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Mai avind in vedere ca prima s-ar parea ca ar fi o nunta mai pretentioasa(nu toata lumea face la Snagov) eu zic ca 500 euro e destul de rezonabil,dar vad ca tu te-ai gindit sa le faci si cadou de cununie.Noi cind am fost nasi n-am facut cadou de cununie pt ca ne-a gindit sa le dam bani la masa si sa-i foloseasca ei cum cred mai bine.Nici cind am facut noi nunta n-am primit din partea nasilor cadou.Asta nu inseamna ca trebuia sa-mi faca cadou.Eu cred ca mai bine le dai la masa si vad ei cum ii folosesc si in plus le mai platesti biserica,luminarile,voalul si diadema.
La a doua nunta eu zic sa dai mai putin(200 euro+biserica......)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

MAMA....ce sume au vazut ochisorii mei pe aici.Eu sper ca viitorii mei nasi(ca inca nu avem) macar sa-si plateasca meniul si sa dea ceva la biserica.De unde cadouri si bani? Eu la Doamne-Doamne sa am pe cineva langa mine in biserica, ca fara nasi nu cred ca se poate...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la nunta unei prietene de-a mea care a fost anul asta pe 5 martie nasii au dat 500euro si le-au facut cadou de cununie un robot de bucatariesuper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by nushulica

la nunta unei prietene de-a mea care a fost anul asta pe 5 martie nasii au dat 500euro si le-au facut cadou de cununie un robot de bucatariesuper

Inseamna ca a avut nasi mai instariti. Nasii nostri sunt incurcati cu o multime de rate, au 2 copii mici, asa ca noi cand le-am propus sa ne fie nasi le-am zis ca platim noi tot. Dar ei n-au fost de acord, au zis ca ceea ce trebuie platit de nasi vor plati ei iar tacamul lor la restaurant il platim noi. Iar darul in bani va fi pus de noi, ca venind din partea lor. Alte cadouri de la nasi sau de la fini nu vor fi. Noua ni s-a parut rezonabil.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Cum adica darul va fi pus de voi ca fiind din partea lor ?
Am inteles ca nu trebuie sa ofere dar , atunci de ce trebuie sa puneti voi?

Mergi la inceput