Daca ati fi in locul meu ce i-ati face?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

M-am distrat bine!E exceptia care confirma regula, asa ca astept cu interes anul urmator sa vad continuarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga mea am ras cu lacrimi (sa nu arunci cu rosi)
Sunteti superbi si cred ca daca eram eu vanzatoarea si vedeam pe tati si pe bebe descult(in sosete)radeam si mai rau.(cred ca arata exact cum arata un bebe mic cu tati cand mami nu este acasa)(am patit si eu asa ceva nu numai cand nu eram acasa ...si cand eram acasa a plecat cu bebe in parc descult si el si bebe)
Cred ca arata haios un bebe pe bicicleta cu sosete in picioruse.

Pupici si sanatate.

sotului tau drag nu cred ca trebuie sa ii faci nimik mai mult decit ce a mentionat darel.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Mi s-a mai intimplat si mie sa nu-mi dea drumul la usa pt ca avea castile la calculator pe urechi si asta fara sa fie afumat.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

asta da poveste! hahahahahahahaha..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

alina, eshti tare dulceeeeeee...shi ai har la povestit!
o intamplare de genul asta te va face sa razi in hohote mai tarziu...shi daka shi al tau hazbänd are simtzul umorului, nu cred ca il va deranja sa poveshteshti in grupurile de prieteni foarte apropiatzi, patzania voastra ( intreaba-l mai intai )...pentru ca se pare ca a fost doar o intamplare, shi daca oricum nu obishnuieshte sa se faca pulbere ca in seara respectiva, sigur nu se va mai intampla sa iasa cu cupilu in shosete pe afara .
potzi sa ii dai un avertisment glumetz...in sensul ca daca se mai intampla, dupa ce se trezeshte, ii plantezi cupilu in bratze shi mergi sa te faci praf cu cea mai zabauka pretena, la cel mai scump sau cu pretentzii local, unde te vor vedea o gramada de oameni serioshi cu barba, cu pipa, cu okelari....
suntetzi simpa amandoi shi nu e cazul sa faci un capat de tzara din asta, ceea ce am intzeles ca nici nu s-a intamplat...era mai nasol daka pierdea cupilu...asha cum s-a intamplat unei cunoshtintze de-a mea, cand era mika, shi a mers tati cu ea la restaurant shi a uitat caruciorul cu tot cu cupil acolo...a venit mamika acasa shi a descoperit ca nu mai are cupil, iar taticul, care se uita linishtit la TV, a inceput sa ishi dea cu presupusul "oi fi uitat-o la crashma???"...asha ca au dat fuga shi au gasit cupilu in bucataria crashmei, schimbat cu shervete de bucatarie, ca pe vremea aia nu erau pampershi, hranit cu laptik de alimenfoame, shi rasfatzat de tot personalul restaurantului, care i-a primit cu gura pana la ureki...
pupicel zambaretz la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Oaaau, ce sot dashtept am!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

stai linistita ca si sotul meu m-a tinut afara, noaptea la ora 2 vreo 50 min in fata blocului.... Tocmai ce montasera interfonul la bloc si n-aveam cheie... Lucram de noapte si, a profitat scumpelul meu de si-a facut de cap (ce-i drept se intampla extrem de rar). Am sunat la interfon, am sunat pe fix, am sunat pe mobil, de mai era un pic si-mi murea bateria la telefon. El... bustean! N-a auzit absolut nimic! Noroc ca, dupa vreo 50 min de asteptare, cand renuntasem sa mai sun si stateam pe scarile din fata blocului zicandu-i de toate cele, a dat D-zeu si a isit cineva din bloc -minune nu alta-. Noroc ca era vara...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
http://community.webshots.com/user/ionella3003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

he he...nu-ti face probleme, se intimpla....
Eu am plecat acum citeva zile la servici la 1 noaptea (era o urgenta) - scumpul meu sotz s-a dat de ceasul mortii de ingrijorare... mai ales ca aveam masina in service... m-a condus la taxi... mi-a povestit cum a citit el nu stiu ce poveste cu un taximetrist psihopat.... m-a urcat in taxi...i-a notat bietului om numele, numarul masinii, nr. de legitimatie de l-a bagat in toti sperietii... mi-a dat n telefoane pina am ajuns la birou....

Ei si, dupa vreo 3 ore, cind m-am intors (deci pe la 4 dimineata) am sunat la interfon (fericita ca il linistesc, si am ajuns cu bine acasa). Si iar am sunat. Am dat 3 ture de bloc. M-au latrat toti cainii. Am mai sunat o data. Am sunat pe mobil. Pe fix. Am incercat sa arunc cu pietre in geam. N-am nimerit. Dupa 45 de minute de ger, a iesit un vecin, am intrat si eu in bloc, am dat cu picioarele in usa pina a aparut sotul meu ca o floare.... motivind ca "nu m-a auzit" - evident, era pe net, cu castile la urechi.
Dar a fost foarte ingrijorat pentru mine, nimik de zis!!!

Astia sint, ce sa le facem....

Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mi-ai inveselit ziua. Am ris cu lacrimi.
Ma bucur ca n-ai luat ceea ce ti s-a intimplat in serios. N-a fost asa grav.

Sunteti super.

Kulta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput