Mamici de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Simona - nu e nici o problema cu sangerarea - uneori imi sangereaza gingiile din senin .

Pozele mele - la 18 sapt. sunt foarte clare - am 2 - una cu totul si una cu fundul .

Saptamana viitoare vi-l arat si pe Alex. Am inceput sa incarc poze in album

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nefertari, ce-i cu spectacolul ala turcesc dela Sala Palatului? Ca nu stiu nimic de el....
Pe mine ma bate gandul sa imi fac de cap in week-end, daca tot e soacra pe post de bona o sa avem si noi timp sa iesim in lume....eu ma gandeam sa mergem la un teatru ca spre rusinea mea in Bucuresti n-am mers niciodata la teatru si tare mi-ar place....da' ramane de vazut.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

NewMamifelicitari pt. cavaler ! Hai ca de-acum poti sa dormi, esti mai linistita ca analizele sunt bune.

Mamaruta, Iuliana, felicitari pentru fetite ! Mi-as fi dorit si eu macar una ca sa-i cumpar rochitze si s-o gatesc, dar e bine si cu 2 baieti

Carolina, LA MULTI ANI !

Ce zi frumoasa azi cu atatea prilejuri de bucurie. Am fost dimineata sa-mi iau sange pt. analize. Si noi tot la 2 camere dar dormitorul e mare si ne incap 2 patuturi si un dulap. Ne vom muta dupa ce fac copiii cateva luni, dar pana atunci ramanem aici. Lucruri pt. bebei inca nu cumparam, dar ne orientam la ce ne trebuie, apoi luna viitoare facem comanda de carucior dublu si patuturi ca sa fim pregatiti pt. inceputul lunii mai.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Neata, fetele!
Simona, va iau la mine! Si asa parca vad ca mi se va uri sa stau numai acasa cateva luni, ne crestem pruncii impreuna!!
Bebica al meu e intr-o veselie de aseara de nedescris, mai rau e ca ma cam doare iar prin parti, cred ca iar creste si se intind ligamentele rotunde ale uterului(asa mi-a explicat ginecoloaga).
oricum, pentru la vara cand va fi placut sa stam afara, reiterez invitatia de a ne intalni la mine in curte, sub gutui. Partea cea mai placuta a acestei curti e ca din strada nu se vede nimic, putem sa ne expunem shuncutzele la soare daca vrem... Pacat ca nu dispun si de o piscina! Va pupa,
Dragos Alexandru si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si eu mai trebuie sa cumpar niste hainute pentru baietel.Mai am de la Bianca ceva hainute dar majoritatea sint de fetita.In camera bebelusului am pus tapet,am pus perdelute tare dragute,mai urmeaza sa facem schimbul de mobila.Mobila Biancai o primim peste vreo patru saptamini si mobila asta ii ramine in continuare la bebelus.
In rest fetelor eu sint tot racita si tusesc,nu stiu ce sa mai fac ca nu imi trece cu nimic,si am tot nasul infundat.
Voi cum va simtiti?

O zi buna

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna dimineata tuturor, mamici cu burtici,

pot spune ca aveti logoree, respectiv sunteti iuti de degete, ca de-abia am reusit sa citesc printre randuri toate paginile de ieri pana azi

cloreta, am 27 de ani, impliniti in oct, sarcina a decurs pana acum fara probleme, sper ca si de-acum inainte sa fie la fel; si mai mult imi doresc ca bb sa fie cuminte, mancacios si somnoros si sa nu-si supere parintii prea tare dupa nastere, adica sa-mi semene cand eram mica unde ma puneau acolo dormeam;

si noi suntem destul de inghesuiti in casa, asa ca pentru inceput bb va sta cu noi in camera, unde sincer nu prea vad unde vom inghesui si patutul, care va fi de lemn mai mult ca sigur. Simona sa ne spui si noua cand e Baby Expo. asa cumparaturi voi face si eu, cred ca e cazul sa lasam superstitiile deoparte, dar cum se spunea si mai sus cred ca dupa nastere nu vom putea si nici altcineva nu vad cine sa se duca in locul nostru. e drept pentru inceput voi lua haintele de corp si toate celelalte maruntisuri, care nu vor avea mare legatura cu sexul. eu inca nu pun mare pret pe eco, asa ca inca astept iesirea la lumina.

vroiam sa va intreb daca in afara de instiintarea scrisa adresata firmei + adeverinta de la medicul de familie cei de la personal v-au mai cerut ceva, respectiv mosulica al nostru imi cere de la ginecolog "anexa pentru supravegherea medicala a persoanelor gravide si lauze" + "carnet de lauzie" - care nu inteleg de ce l-as avea de-acum, ca lauza sunt numai dupa ce nasc - nu cumva e o gaselnita de-a lui, ca sa ma duc la dr. sa cer asa ceva cred ca rade ala de mine si cu ...

o zi buna in continuare

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici.
Felicitari noilor caricioare roz si albastre.
Anky am sunat sa vedem acuma ca am auzit chestii ca nu ar venit nu stiu exact.
Si noi in camera lui bebe am pus tapet si perdelute astept sa fie gata si promit ca pun o poza.
Aseara mapet a fost agitat ma lovit de nu mai puteam de durere nu stiu ce face acolo dar lui taicasu ii place ca vede cum ma stramb cand da cate una.

marilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Speranta, poti gasi informatii la www.babyexpo.ro
Va fi la Polivalenta, 15-17 aprilie.

Andutzy, multumim de invitatie

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Speranta, mie nu imi cere nimeni nimic la personal, o fi de moda veche domnul de l apersonal la voi. Multi inainte! Poate nu te pun sa faci foarte multe teste si pentru ca ai sub 30 de ani, eu am trecut de 35 si am facut un pomelnic.

http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

speranta nu moare - conform OUG 96/2003 ar tb sa i ajunga ceea ce ai dus la personal.
Eu am anexat pe langa instiintarea in cauza o copie dupa iesirea din spital si o copie dupa foaia din carnetul gravidei unde e specificata varsta sarcinii si ce medicamentatie am primit. Repet nu era necesar dar am considerat ca sunt mai edificatoare decat adeverinta de la med de familie.
Poate mosulica al tau a incurcat starea de graviditate cu lauzia cine stie.

Despre mine si bebe nu am noutati suntem bine si desi am 20 sapt nu stiu inca ce e fetita sau baiat, astept urmatoroarea eco peste 3 saptamani.

Mergi la inceput