Mamici de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mickyyy, lasa femeia in pace. Adevarul este ca uite faza cu craticioara de mancare si pe mine ma irirta pana ce cititnd cum pui tu problema am avut o revelatie: de ce sa arunc mancare? Eu fac munti de mancare ca sa nu gatesc mai des decat o data pe saptamana, dar vad ca pana la urma e mai calumea sa gatesti cate putin. Pentru ca de fapt eu gatesc mult dar in 2-3 zile maxim ne saturam de acelasi fel de mancare drept pentru care incepem sa dam banii pe alte chestii si ajung sa arunc oale intregi de mancare. Asa gatesc mai putin, cand se termina mananc acele alte chestii cumparate, si de gatit gatesc la fel de des sau de rar depinde cum o iei
In alta ordine de idei, imi pare rau ca am adus aici in discutie problema dar intr-adevar de cand am citit povestea lui Felis m-a apucat nebuneala, mai ales ca nici eu n-am facut triplu test. Nu stiu nu cred ca este deja prea tarziu daca doamne fereste e ceva, dar oricum am inebunit definitiv Sper sa-mi treaca cand merg la medicul meu. Singura problema este ca merg abia peste 2 saptamani cand termin inteparea cu pregnyl, pentru arterele mele uterine. Oricum daca paranioa imi mai da tarcoale nu cred ca-l mai menajez mult si il sun direct la telefon sa-l intreb.

Andreea 23 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40952" target="_blank"> Mamici de mai-iunie 2005 (24)

Gabitza si bebe Andrei DPN 31.05.05

Mergi la inceput