model de stat pt.indemnizatie crestere copil 2 ani

model de stat pt.indemnizatie crestere copil 2 ani | Autor: acidutu

Link direct la acest mesaj

Va rog din suflet sa-mi precizati daca am o angajata care incepe din 21 dec.2004 sa primeasca indemnizatia pt.crestr.copilui de 2 ani, eu ca angajator ii fac stat de plata ? daca DA cum se face - adica ce retineri sunt sau daca NU - cum se reflecta ca suma din CAS societatii mele atat cit este nu o mai virez la CAS ci o dau angajatei iar diferenta o primeste de la CAS ? Multumesc anticipat pt.raspuns _ Nedu Gabriela - Constanta (ACIDUTU)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai cum sa nu-i faci stat?
Atat ca atunci cand ii treci prezenta ea figureaza pana in 21 dec. in ce a fost (CM probabil), iar din 21 in CIC. Oricum in luna decembrie are practic 2 feluri de indemnizatie. Cea de CM (daca in CM a fost) o calculezi ca si pana acum, iar pe perioada CIC ii acorzi indemnizatia de anul trecut (6500000 - dar numai pentru numarul de zile de CIC).
Ca si un CM platit din CAS (ca nu cred ca nu ai avut si din asta), partea de CIC care i se cuvine (brutul, da?) se scade din CAS-ul datorat de tine pentru luna decembrie. Pur si simplu, tu iti scazi din CAS-ul de virat suma aferenta CM din CAS+CIC.
Retineri nu are de nici un fel, pentru portiunea din luna in care e in CIC.
Nu stiu daca e coerent ce am scris, daca tot ti-e neclar ma voi stradui sa te lamuresc.

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput