De acord cu Ionela. Maternitatea CFR2 este cea mai faina din Bucuresti, medicii sunt foarte buni( fiind putini e imposibil sa nu ii remarci), iar asistentele sunt super dragute si asta fara sa astepte nimic.
Crinuta si Rayan
Luminita te-ai hotarat unde si cu cine o sa nasti?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Draga Luminita,
Eu ti-o recomand pe Dna Dr Luminita Dima de la Spitalul Polizu. Este un medic extraordinar de bun. Mi-a urmarit sarcina lunar, ultima luna saptamanal, iar la nastere ce sa-ti spun nu s-a miscat de langa mine pana nu am nascut(apa s-a rupt la ora 6 dimineata si am nascut la 6:30 dupa amiaza). La ultima ecografie pe care am facut-o medicul de la ecograf mi-a spus ca puiul meu are cordonul esarfa in jurul gatului si sa fac cezariana. Dna doctor m-a ajutat sa nasc normal cum am vrut initial cu anestezie peridurala. Am nascut un baietel de 3.500 kg, 54 cm, nota 9 din cauza cordonului si vreau sa-ti spun ca operatia de "jos" este facuta ca la carte. Daca ai urmarit emisiunile de la prima tv despre nasteri cu siguranta ai vazut-o si pe dna doctor. Acum avem 3 luni si 26 zile de la nastere si suntem bine amandoi.de la Mihaela mama
Alexandru(07.10.2004)
piscoto
Mey!
Si eu recomand pe dr. Tutunaru. Am nascut cu el, nu te lasa sa te chinui si e si glumetz...stii cat conteaza?
Are o echipa minunata la Spital Elias, dupa nastere vei avea pe bb in salon(daca vrei),
INCEARCA!!! Sunt multe fete care au sunat si au ramas la el.
E super!
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!