Lentile de contact la copii

Lentile de contact la copii | Autor: marinaa

Link direct la acest mesaj

Chair daca sunt membra a acestui site de la primele incercari nu am mai intrat de ceva timp.Stiu ce atmosfera calda si prietenoasa este in cadrul lui.Poate ma ascultati si ma ajutati.
Acum sunt o mamica disperata ,nu pot sa accept faptul ca fetita mea de 10 ani si jumatate este mioapa.Nimeni din familia mea nu au fost miopi,singura persoana mioapa este soacra.Cum a fost posibil sa mostenesca genele ei,este singura persoana cu ochi albastri .De cand am nascut-o numai la asta m-am gandit,cum se zice de ce iti este frica nu scapi ,acum sunt pusa in fata acestui fapt.Am fost la doua clinici la Oftapro si la ebaoptics.Cele doua retete nu corespund dar sunt pe aproape,adica - 0,75 dar la ebaoptics mi s-a spus ca la ochiul drept are -1.25 si cel stang -0.75.Miopia nu o sa scada ci evolueaza pana la 20 ani.Fiind un copil linistit,ordonat mi s-au recomandat si lentilele de contact.Chiar daca sunt o persoana cu posibilitati normale o sa fac tot posibilul sa-i cumpar lentile.Nu vreau sa sufere din cauza rautatilor celor din jur,este un stress in plus pentru un copil care are foarte multe activitati extrascolare.
Puteti sa ma ajutati cu un sfat?Mai stiti copii care poarta lentile de contact?Exista medicamente care sa stagneze avansarea miopiei?

Multumesc