Targuri de nunti
Raspunsuri - Pagina 11
cammi spune:
am fost si noi (adica eu si "el") la targ si am iesit zapaciti - nici prin cap nu mi-a trecut sa probez ceva, era prea mare anarhia, la toate standurile. In orice caz nu am vazut nici o rochie care sa semene cu ce imi doresc eu - din dantela ivoire in intregime, fara crinolina, cu fusta clopot. Cand editez albumul am sa postez si o poza - este un model de la www.pronovias.com (cele mai frumoase modele ever :D). Poate cineva sa ma ajute cu o idee unde pot sa ma duc sa imi faca rochia, dupa modelul meu? miha_ella din cate am inteles tu ai fi in domeniu...
eu sunt noua aici (adica va urmaresc de mult timp, dar de abia acum m-am invrednicit sa imi fac un cont), si am nunta pe 23 iulie.
ellamiss spune:
Buna fetelor!Mi-am luat rochita de la targ.De fapt am gasit-o pe aia care mi-a facut cu ochiul,desi inca nu o am pentru ca cea pe care am probat-o imi era mica in talie si am dat comanda de alta.este superba,nici nu am cuvinte,este exact ce imi doream.Firma de unde o iau se numeste GABRIELA DE LUCA.Este din Tulcea,da ,pot sa spun ca am norocul acesta deoarece parintii mei stau in tulcea si mai fac drumuri acolo ca sa o iau.Aveau modele foarte frumoase si ,ce am observat este ca era foarte aglomerat la acest stand.Au vandut foarte multe rochii.Offfffffff,mi-am mai luat o piatra de pe inima.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
krelia spune:
Targul de nunti Marriot 2006 se va desfasura in perioada:
17-19 februarie 2006
Si va fi structurat pe 2 locatii:
- Casa Poporului - rochii, invitatii, pantofi, decoruri restaurante , dj, etc)
- Marriot - firmele care intermediaza serviciile, reprectiv cateva agentii.
Targul de nunti Sofitel 2006 se va desfasura in perioada 10-12 februarie.
(Multumim, Andreea_k
)
Se pare ca va mai exista o expozitie in perioada 3-5 februarie 2006, la Romexpo, organizata de catre Ideal Mariaj.
(Multumim, ralucah
)
Asteptam informatii noi, detalii referitor la orele de vizitare ![]()
PS. pentru moderatori.....si poate subiectul se editeaza, ca sa se numeasca la modul general "Targuri Nunti 2006 ... sau poate simplu, Targuri Nunti"...e numai o idee ![]()
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
Abia astept sa mergem la targ...impreuna
...cu toate
!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
andreea_trend spune:
Si eu, si eu de abia astep sa ne vedem
Mai ales ca eu am ratat si ultima intalnire
Pana la urma stie cineva cand se organizeaza targu?
krelia spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Pana la urma stie cineva cand se organizeaza targu?
Tocmai ce am scris ieri...in pagina a 7a
Mai ramane sa aflam programul de vizitare!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
eu la targ comand invitatiile . si poate imi cumpar si rochita. ne hotaram la toate cele.
patriciaRO spune:
Ce fain! Adevarul ca ai de unde alege! Or sa fie o gramada de firme faine!
Beatrice, mami de
Alex pifos