Relatii la servici?

Relatii la servici? | Autor: daniela_daneza

Link direct la acest mesaj

Pot sa existe relatii intre colegii de servici?
Dar daca unul este sef si celalalt angajat?
Asta in cazul cand amandoi sunt singuri, nu sunt implicati in nici o relatie, nu au fost casatoriti, nu au copii, si se tatoneaza finut, si simt ca le place unul de celalat?

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

eu l-am cunoscut pe motan la servici, eram colegi
Totul merge foarte bine, dar nu am ramas colegi mult timp, nu stiu daca nu te plictisesti la un moment dat sa fii impreuna 24h/24 si, mai ales, sa fie acelasi stress la amindoi....

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Eu sint impotriva relatiilor la servici,n-am lucrat cu sotul meu ,nu stiu cum ar fi,in schimb am fost colegi dar nu e acelasi lucru.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

se va ajunge la un moment dat la urmatoarea chestie: ori renunti la relatie, ori la serviciu..ma rog..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

am avut o relatie cu un coleg de servici, dar nu stia nimeni
aici la noi sunt multi care sunt casatoriti si nu se cramponeaza de faptul ca lucreaza impreuna, deci sunt convinsa ca merg si realtiile la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Draga Daniela

Si eu mi-am cunoscut sotul in aceleasi conditii:eu angajata(asistent manager),el managerul!!!Diferenta ca eu aveam pe cineva la crea am renuntat,el singur.
Am auzit de foarte multe cazuri ca si al meu,se pare ca pentru oamenii ocupati e si un mod de a-si gasi iubite angajand fete frumoase!Ceea ce nu stiu daca e corect.
Noi dupa ce ne-am casatorit (si ma rog din mai multe motive)am renuntat la job,ne certam mai mereu(stateam in acelasi birou)si am ales sa fac altceva(lucrez pe cont propriu).

Stiu ca sunt companii care interzic prin regulamenet relatiile intre angajati.Poate pe undeva au dreptate.
Insa ai grija daca va deveni ceva serios totul va fi ok,insa nu scapa din vedere situatia ca s-ar putea sa nu fie asa si...cine ar trebui sa plece...???

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Depinde doar de tine, dar cred ca la un moment dat balanta tebuie sa atarne intr-o singura parte...si atunci....ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

da, pot exista relatii intre colegii de servici;
da, acest lucru este valabil si daca unul este sef iar celalalt subaltern.
si din nou da, pot exista relatii chiar daca ei sint amindoi liberi sau nu; stiu un caz unde o combinatie de genul asta functioneaza si acum avind in spate citiva ani:el casatorit, ea casatorita, el avind 1 copil, ea avind 1 copil; el superiorul ei (ierarhic) a ajutat-o sa-si termine studiile si sa promoveze;
nelamurirea mea continua si azi: dk se iubesc de ce nu se iau?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

si eu am avut o relatie de cateva luni cu coleg de serviciu, da tot asa nu stia nimeni decat noi 2
deci e posibil, de ce nu??? nu suntem colegi de birou, ci de institutie, si acuma suntem amici, nu vad de ce ar fi ceva rau in asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si daca relatia nu merge, cam cum vor decurge relatiile in continuare?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

daca ar fi sa lucrez cu sotul meu cred ca la nu moment dat am amesteca problemele de la serviciu cu cele ale familiei si oricat am tine unul la celalalt si ne-am iubi am ajunge sa ne plictisim unul de celalalt

Mergi la inceput