Mamici de martie-aprilie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clio spune:

OF! Aceeasi senzatie o am si eu!Asatzi este prima zi in care simt asta! Imi fac probleme rau...daca ma apuca nascarile acum ?!Sunt doar in saptamana 28!Bine ca sunt salvata de apendicita si eu, ca altfel...

In legatura cu constipatia, eu am mai spus-o:bea in fiecare seara si in fiecare dimineata un pahar de lapte caldut cu miere...Te asigur ca vei avea o singura ocupatie toata ziua! Daca sari acest ritual, mananca si tu ceva fructe, dupa care bea apa sau lapte, sau ceai...Eu daca mananc doua mere si beau 2 pahare de apa sau lapte...ghiceste...

Nicoleta si bebelusa +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Adriana si Nicoleta usurel, durerile sunt de la bebe, banui ca a gasit un loc nou de explorat si da cite un sutulet. Cind o ia la explorat, profit de faptul ca vine sub mina, il ademenesc si vorbesc cu el, uneori uita locatia si se duce in alta parte si iar da drumul la explorari...
Mai nou si la mine vechile solutii contra constipatiei nu mai tin si doctorul mi-a interzis sa ma screm(uups), dimineata iau 1-2 linguri de miere cu apa si maninc fructe si multa apa, de evitat banana, constipa.
Clio, gindeste pozitiv, daca te uiti la celelalte grupuri de mamici, copiii prematuri nu apar decit tare rar, iar noi suntem un grup norocos si ne inscriem la statistici pozitive, toti bebelusii se nasc in perioada optima.
O sa avem vesti bune de la Lorelai cit mai curind, cei de aici sunt destul de precauti, cind e o problema cit de mica prefera sa ia in considerare situatia mai grea ca sa nu fie acuzati ca nu si-au facut bine datoria.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Coral, multzam!M-ai mai luminat!Si ai reusit sa-mi smulgi si un zambet sau... Intrasem in panica, ma gandeam sa-mi sun medicul(bietul de el, ce astfel de minunatii l-or mai fi distrat la viata lui!)

Pupici,
Nicoleta si bebelusa +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia22 spune:

Buna fetelor,VEVE te rog adauga-ma si pe mine pe 18 martie o sa am un baietel Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia22 spune:

Fetelor v-ati gandit sa va cumparati cartea JURNALUL BEBELUSULUI este de la editura CRISAN si costa 400 000 lei eu am vazut-o azi in CORA si mi s-a parut foarte interesanta,o gasiti si pe internet daca cautati editura.Sper sa va placa daca nu o stiati deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Buna viitoare mamici!

ma scuzati ca intervin peste subiectul vostru, dar am o trusa peridurala nefolosita si as vrea s-o vand. pret de farmacie (am dat pe ea 700k). daca e cineva interesat dati-mi un PM.
Sunt din Bucuresti.

pupici si nasteri usoare si Bebei sanatosi.

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna la burtici !!Lorelai multa sanatate tie si bebeluselor speram sa nu fie nimik grav si sa revii cu vesti bune pe forum!Astazi trebuia sa mergem la spital la control, dar prietena mea care a nascut de curand tocmai a luat o boala din spital de acolo nu stiu cum se numeste dar stiu ca si Si ma sfatuit sa mai astept putin mai ales ca sunt putin racita acum...asa ca ramane pe sambata.In legatura cu durerile de burta vad ca nici pe mine nu m-au ocolit insa la mine simteam ca nu mai aveam aer, respir foarte greu in ultimul timp,iar bebelusha mea face tumbe non stop.Nu stiu poate exagerez eu dar am uneori senzatia ca-mi trege matele de prin burta sau ce o mai fi ca tare ciudata senzatie e....Numai bine tuturor!!

Raluca&bebelusa 29 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Buna la burtici !!Lorelai multa sanatate tie si bebeluselor speram sa nu fie nimik grav si sa revii cu vesti bune pe forum!Astazi trebuia sa mergem la spital la control, dar prietena mea care a nascut de curand tocmai a luat o boala din spital de acolo nu stiu cum se numeste dar stiu ca si Si ma sfatuit sa mai astept putin mai ales ca sunt putin racita acum...asa ca ramane pe sambata.In legatura cu durerile de burta vad ca nici pe mine nu m-au ocolit insa la mine simteam ca nu mai aveam aer, respir foarte greu in ultimul timp,iar bebelusha mea face tumbe non stop.Nu stiu poate exagerez eu dar am uneori senzatia ca-mi trege matele de prin burta sau ce o mai fi ca tare ciudata senzatie e....Numai bine tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Eu am doua prietene care au nascut anul trecut in septembrie, respectiv octombrie.Amandoua au revenit deja la greutatea dinainte de sarcina si nici urma de vergeturi.Nu pot sa cred ca exista persoane atat de norocoase....
La mine nu au aparut inca vergeturile, dar sunt tare obsedata, sper din suflet sa nu apara niciodata.Consum un tub de crema pe saptamana...
Sa stiti ca si eu am avut dureri in partea dreapta,jos, spre apendice.Cica sunt tot felul de ligamente care se intind de la sarcina.Mai am dureri cand stau in pat si vreau sa ma intind.Atunci ma doare in ambele parti(ca un carcel).Cred ca dupa ce nasc, voi petrece in fiecare dimineata si seara 10 minute ca sa ma intind....imi lipseste tare....mai ales dormitul pe burta....
Lorelai, mult succes si multa sanatate tie si bebelinelor!Suntem alaturi de tine
Oana si bb Letitia Medeea
DNP 9 APRILIE 2005

Mergi la inceput

imi cer scuze dar am crezut ca nu sa trimis mesajul se incarca greu tare si

Mergi la inceput