Apostile

Apostile | Autor: Lua

Link direct la acest mesaj

Dragele mele am o rugaminte la voi poate ma puteti ajuta cu o informatie.

M-am casatorit pe 27.12.2004 cu un cetatean german, pentru ca el sa declare autoritatilor germane casatoria are nevoie de certificatul de casatorie tradus si legalizat insa trebuie sa aiba si apostila(supralegalizare conform conventiei de la Haga). Unde trebuie sa merg sa obtin aceasta apostila si ce taxe trebuie sa platesc?

Va multumesc f.f.f.f. mult

Luana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Da un telefon la Ministerul Justitziei ca ei te pot informa.
Eu nu-mi mai aduc aminte bine, dar am fost pe undeva pe linga firma Alitalia din Bucuresti. Stiu ca am platit o taxa nu prea mare la CEC apoi unde au pus apostila am stat la o coada imensa.
Altceva nu-mi mai aduc aminte pentru ca eu nu sint din Bucuresti.
Dar nu e rau sa incerci cu telefonul. Stiu ca m-am dus la minister si de acolo m-au indrumat unde sa merg.
Itzi doresc succes.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Buna!
Eu am fost in 2003 la Ministerul Afacerilor Externe...unde am stat la o coada imensa, am platit la CEC o taxa de aprox. 200.000 lei pentru fiecare document pe care am vrut apostila. Norocul meu a fost ca doamna de acolo m-a intrebat unde merg cu actele si cand i-am spus a zis ca traducerile sa le fac in Germania ca nemtii nu prea accepta traduceri din Romania. Daca faci traducerile in Romania atunci trebuie legalizate si superlegalizate la Ministerul Justitiei. Asa ca mai bine le face sotul tau in Germania.

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Lua - daca esti din bucuresti apostila se efectueaza la prefectura bucuresti

Mergi la inceput