Mamici de ianuarie - februarie (79)
Raspunsuri - Pagina 7
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineatza!
Mama, ce de bebei au venit intre timp!!!
Felicitari: Alina, Andrutza, Monique! Sa aveti bebei sanatosi si frumosi!
Celor care urmeaza, succes si sa auzim numai vesti bune.
Kita, cum se poate sa cazi din pat???
o sa verific si eu azi daca mi-a dat drumul la tel rds, mi-a zis ca dureaza cam o saptamina si te anunt,
Ieri a mers internetul ca un k..., de multe ori am renuntat, insa astazi vad ca este f. rapid. ce anlize ai mai facut?
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 37
Shobo spune:
Fetele, scuze
pt pagina latareata, habar n-am avut ca de la mutunache aceia se face asa... nu o sa mai fac asa! ![]()
Oana, esti o scumpa, se vede ca esti ff veche si cu experienta pe aici, ca ne pui la curent cu cele ale postatului. Ce mai face dragul de Seb? mi-a placut tare mult poza in care adormisera amindoi, el+taticul, o sa-i urmaresc si eu pe ai mei sa le fac asa una cind o fi momentul, dar cred ca ma apuca plinsul
de emotii intii pina sa fac poza, zau!
In alta ordine de idei va multumesc pt. lamuririle cu lichidul si secretia mai apoasa; am inceput si eu sa am dureri in oasele pubiene, mai ales noaptea cind ma duc la baie de 4-5 ori... parca ma dor toate oasele la acel nivel. de abia aastept simbata cind mergem la control sa vedem ce mai zice Tutunaru, cit o mai fi luat Bibisor in greutate, caci am aflat ca softul de echo al sau e f bun, Andrutza avea fetitza cu 3,847Kg la echo din dimineata nasterii iar dupa amiaza la nastere -adica cintarita afara
fetitza a avut 3,900Kg. deci o eroare de doar 60grame. mi-a zis ca a luat in 4 sapt. cam 1,4kg (ff mult). al meu avea acum 4 sapt. 2 kg fix. deci e ff posibil ca simbata sa arate vreo 3 kg zic eu, si uite cum la termen va avea in jur de 4 kg cum ne-a estimat data trecuta dr-ul. Sanatos sa fie, ca NE descurcam noi cum il scoatem ![]()
va pup fetele
Eu si bibisor sapt. 36
Dr. Tutunaru - ELIAS
Viktoria spune:
Felicitari Andruza si Monique! Sa va bucurati de asa bebelusi mari si frumosi. Ma bucur ca a-ti avut parte de o nastere usoara in special tu monique.
Bestuza si Kita ce faceti dragilor? Aveti grija de voi si de copilasi, nu e prea bine sa picati acuma.
Gabi, periduala si epidurala e acelasi lucru..
Kita si eu am insomnii insa m-am obisnuit deja cu ele. Citesc noaptea ca sa-mi treaca mai repede timpul, deoarece computerul e in camera lui Doris si nu vreau sa o trezesc.
Anda iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si sa vii acasa si tu cu un
mare si sanatos.
Leta sa ne spui ce a zis medicul pediatru.
Cornelia ma bucur ca ai reusit sa dormi si ti-ai revenit cu arsurile. Coca ce mai face? Ai grija de tine si odihneste-te cit mai mult si cind poti.
Oana este o idee buna cu paturica . Sper ca nu te va mai supara asa de tare. Poate deja ti se vindeca si de aceea este mai neplacut acuma.
Anky de unde esti din Ardeal? Eu mai am o fetita de 6 ani jumate. Se bucura mult ca vom primi cel de-al doilea copilas. Ne dorim si noi un coker negru insa in moment nu este posibil. Ne mutam , mai vine un copil si pe urma imi fac ginduri cu cine il las cind mergem in concediu. Parintii, socrii, sora si cumnata mea locuiesc in Cluj asa ca sintem si noi singurei pe aiceea.
oana cretu spune:
Am revenit dupa o tura de somn cu bebe. E la ora mesei acum.
Fetelor, ce repede se nasc bebeii, pe banda!
Ce se mai zice ca a scazut natalitatea in Romania?![]()
Tot nu aveti vreo veste de la Mihacele, Norah si Cory? Inseamna ca nu mai intra pe forum, caci dadeau ele un semn pana acum.
Anda, ai plecat la dr sau nu? De fapt il intreb pe sot daca ai nascut!![]()
Rachel, unde esti? Ai nascut? Aveti vreo veste de la ea?
Viktoria, ai dreptate sa nu trezesti fata cu calculatorul. Sa sti ca noi avem familie aici (unchiul, matusa, varul si fratele lui George), dar suntem ca si singuri. In afara de var, restul nu au sunat, nu au venit la spital, desi i-am anuntat de pe patul de nasteri. Noroc ca o avem pe nasica si inca o prietena, si ea e aici, pe forum. Dar pana acum un an cand am cunoscut-o pe nasica pe DC, am fost singuri 3 ani.:(
Shobo, experienta mea pe DC e de doar un an, dar am invatat si eu cate un pic. Toata lumea imi zice de poza cu el si cu tati, ca George a devenit si el vedeta pe langa Seb.![]()
Va spun din toata inima, suntem atat de mandri de el, ca nu pot explica ceea ce simtim.
Pupici!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
galaxy spune:
Viktoria, o intrebare rapida
: tot ma plimbam prin magazine si pregateam niste chestii pentru dupa nastere. Si acuma nu mai stiu daca trebuie sa iau cu mine in spital si tampoane. Deci, ne dau in spital? Mersi mult.
Cornelia, nu prea cred ca o sa nasc asa curand. Oricum, mersi. ![]()
io si un
(intr-un burtic de 39+ saptamani)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
simonadinca spune:
Andrutza si Monique sa va traiasca bebelusii! Multa sanatate!

Amary si Viktoria, multumesc! Dar chiar este tare micuta...Toata lumea se minuneaza de ea ca-i prea mica...In maternitate i se spunea "picea".
Oana, multumesc!
www.ioana-eleonora.go.ro
Pupici
bebe ioana-eleonora + simona
maaria spune:
Buna viitoare mamici!
ma scuzati ca intervin peste subiectul vostru, dar am o trusa peridurala nefolosita si as vrea s-o vand. pret de farmacie (am dat pe ea 700k). daca e cineva interesat dati-mi un PM.
Sunt din Bucuresti.
pupici si nasteri usoare si Bebei sanatosi.
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
Amaya spune:
Fetele care au nascut, am si eu o intrebare pentru voi: acum ca ne-ati explicat cum sunt contractiile din timpul travaliului, ne spuneti si ce face bebe in timpul acestor contractii? adica ar trebui sa mai simtim lovituri sau doar ca impinge sa iasa (sau poate nici asta)...
Oana si comoara 35+ sapt
corneliaa spune:
Buna intrebarea Amaya! Si as mai adauga eu una: inainte cu 24 de ore de a naste bebe s-a miscat mai putin? caci doctorul meu mi-a zis ca in general cu 24 de ore inainte de a naste bebe misca mult mai putin. E adevarat?
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
oana cretu spune:
Eu nu va spun in general, ci ce am trait pe pielea mea. Bebe se misca intre contractii, iar in ultimele 24 ore se misca mai putin, dar nu diferenta prea mare.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore