intepaturi si dureri inauntru

intepaturi si dureri inauntru | Autor: denisa73

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 18 sapt+5 si de aseara simt niste intepaturi in vagin,de scurta durata.Pot fi contractii? Cand se misca bb,se simt dureri in col?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

La mine la 20 de saptamani contractiile erau nedureroase si erau de forma ca mi se facea burtica beton! Si asta de cateva ori pe zi, sau chiar statea asa cateva ore. Mi s-a spus ca sunt contractii nedureroase si ca trebuie tratate cu no-spa si repaus la pat. In 3-4 zile au trecut.

Sanatate multa!

(39 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

denisa, eu cred ca de la miscarile lui bebe n-ar trebui sa ai dureri in uter/col. te rog ia legatura cu medicul tau cat mai grabnic. nu te alarma, dar e bine sa-i ceri parerea. spune-mi ce ai rezolvat.
sanatate multa,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult fetelor!
Drept sa va spun e asa de greu de descris ceea ce simt,este ca o zvacnitura in burta,pe care o simt in acelasi timp si in col.

Mergi la inceput

Denisa, te inteleg pt. ca si eu am zvacnituri in uter in puncte diferite si ma deranjeaza, Dr. mi-a recomandat un supliment de magneziu.
Te rog spune-mi ce ti-a zis dr. tau.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

S-ar putea sa fie de la col. De ce nu intrebi medicul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Din pacate nu pot lua legatura cu doctora mea,sunt programata abia pe 28 ianuarie.Am luat niste magneziu,iar daca nu ma lasa ma duc la spital la urgente.

Mergi la inceput

F. bine. Eu iau magneziu sub forma de praf, 3 pliculete/zi. Se cheama EMGECARD Granulat, 1 pliculet contine 121,5 mg magneziu, Hersteller Verla-Pharm,Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetelor eu abia am intrat in saptamana 12 si de vreo 2 zile am si eu niste intepaturi scurte la inceput in dreapta , apoi in stanga si acum cateva minute am simtit intepaturile in centru-stanga.
Sa fie oare contractii?
M-am speriat rau si nu stiu ce sa fac

Luli
Viitoare mamica cu puiut la purtator

Mergi la inceput

Eu din fericire am o infectie urinara,pe care o tratez cu ceai,dar i-au si magneziu,fiinfca am sarcina cu risc,numai ca luam mai putin decat ar fi trebuit.
Luli cred ca intepaturile intr-o parte nu sunt o prombema,eu stiu ca se fabrica hormoni pt. sustinerea sarcinii.

Mergi la inceput

Luli, am avut si eu asemenea intepaturi la inceput si au trecut pe urma. Nu stiu ce sa spun, nu poti sa intrebi dr. ?
Maria

Mergi la inceput