24 ianuarie
Raspunsuri - Pagina 7
m34 spune:
Capsunica si Freia s-au intors acasa azi dupa-amiaza dupa operatia la ochisori.
Starea fetitei este bunicica, dar ca dupa orice operatie,este totusi ceva mai greu.
Maine dimineata vor merge iar la control, iar peste vreo luna vor stii cat de mult a rezolvat aceasta oparatie.
Sanatate multa si sa nu mai aveti niciodata nevoie sa treceti prin asa ceva 
aysha spune:
Multumim M34!
Sint sigura ca este o reusita!
Transmite-i te rog toate gindurile noastre bune!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Elenalove27 spune:
Suntem cu gandul la voi si asteptam sa auzim de bine.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...
Fat-Frumos din LACRIMA
floarea_soarelui spune:
Freiuts si capshunica...va doresc tot binele din lume...sunt sigura ca operatia micutei o sa fie o reusita...De altfel....o singura intalnire intr-o parcare...doua jucarii trecute dintr-o mana in alta...si o imagine a doua fiinte atat de "una a celeilalte"...imaginea asta imi incalzeste de multe ori gandurile si sufletul...si ...oricat de ciudat ar suna....sunt onorata sa va cunosc si imi sunteti tare dragi:). Va pupam pe amandoua cu toata dragostea si suntem alaturi de voi:). Sa va aiba Dumnezeu in paza!
floarea soarelui
Freia spune:
pe scurt: am intrat la ora 12.30 desi eram pogramati la 11. A adomit-o pe masca si restul anesteziei intravenos (nu i-a gasit vena pe la maini, e intepata, pana la urma i-au pus la glezna). A fost operat ala ambii ochi, s-a trezit imediat dupa operatia (gen maica-sa cu anesteziile de nu tzin
) cred ca au legat-o pt ca are pe maini urme si vase de sange sparte, asta e. Ar fi trebuit sa mai doarma juma de ora dupa operatia. asa ca mi-au adus-o si nu pot sa descriu ce am simtzit. Nici nu conteaza. Ochii congestionati, dati cu o crema cred, umflati, cu sange pe partea interioara spre nas (acolo a avut loc interventia). Plangea, era ragusita toata. incerca sa-si puna mainile la ochi, se contorsiona toata... jumatatea de ora cat am mai stat acolo a fost un adevarat act de stapanire pt amandoua. io sa o tin de maini pana am facut vanatai la incheieturi, ea sa ma zgaraie si sa ma loveasca sa ajunga cumva u capu pe mine sa se frece sau sa-si puna mana la ochi. Dupa 10 minute i-a dat pana la urma Romergan, juma de linguritza (frectie la picioru de lemn) pt ca nu a avut nici un efect. A baut picaturile de ceai corespunzatoare, nu a vomat asa ca am imapchetat-o si am dus-o acasa. Aici a fost mai nasol. Nu s-a dezlipit de pieptul meu pana acum 1 ora. Am dormit (am vegheat defapt) cu ea, ce m-a speriat a fost horcaitul sa ca am sunat la clinica, dr nu mai era, am sunat-o pe mobil si mi-a zis ca e de la tubul cu care a fost intubata, e posibil sa fie ea mai sensibila si de aia sa faca asa, i-am pus picaturile pt ochi cu lupte si rugaminti si promisiuni pt ca a inceput sa urle efectiv cand m-a simtit aproape de ochisorii ei. Abia am sters suvitzele de sange... Uof, acum e mai bine, a apaucat si ea sa doarma cam 1 ora jumate cu totul pe bucati, acum mai rontzaie ba ceasul meu, ba mobilul, ba o jucarie. Nu o las sa planga ca mi-e frica sa patzeasca ceva la ochi, se catzara la mine in pat si vine si da laptopul jos sa stea pe burta mea, ma apuca cu manutzele de fatza, ma tine bine de mana, imi pune mainile pe spate.. adeca le impinge si imi arat ce vrea sa o mangai... Ma doare sufletul sa o vad asa blegita, stiu ca e pt binele ei, dar mi se taie picioarele de cate ori vad ochisorii aia superbi plini de sange.
Pfiu, devin emotionala. Maine la 9 la control postoperator, peste 1 luna se vad rezultatele. Nu avem voie afara din casa o saptamana, abia a baut lapte , mi-a cerut morcov si a papat cateva linguritze... si ceai.
Doamne ce greu e sa fii mama si sa simti cum se rupe ceva in tine si sa nu poti face absolut nimic ca sa iei totul asupra ta.
In rest, clinica foarte frumoasa, curata, Dr superba, la superlativ.
multumim pt gandurile bune si pt ajutorul vostru al tuturor.
,
Freia si
Alexa
arboria spune:
Mami bun de copil mic si neajutorat, suntem alaturi de tine si iti uram sa fii la fel de tare ca si pana acum 
Julia
lorelei_19 spune:
Freia, scumpo, mi-au dat lacrimile citind randurile tale. Off, e tare dureros si in asemenea momente ai face orice sa iei asupra ta durerea ei. Dumnezeu s-o ocroteasca pe micutza capshunica si s-o ajute sa se faca sanatoasa, fara nici un fel de probleme. Amin 
motanik spune:
Freia...si mie mi-au dat lacrimile...imi imaginez ca treci prin niste momente extrem de grele dar tot raul spre bine, de acum sigur fetita ta va fi sanatoasa si nu va mai avea probleme cu ochisorii aia frumosi...Doamne ajuta! Multa sanatate si putere sa treceti amandoua peste momentele astea...suntem alaturi de tine.
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani 
Laura T spune:
Freia, stai linistita ca greul a trecut. O sa vezi ca de maine va fi din nou bine-dispusa, doar albul ochisorilor o sa mai fie rosu cam o saptamana. Imi aduc aminte ca eu nici nu reuseam sa ma uit in ochii Ramonei, de mila ce-mi era sa o vad asa, ca un vampiras...Dar se vede o imbunatatire a pozitiei pupilelor, nu?
Pupici Capsunicii si tie, care esti o puternica! Asteptem vesti bune maine, dupa consult.
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 9 luni) si Ramona (2 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele