Pernuta pt. BB de cind ????

Pernuta pt. BB de cind ???? | Autor: narcisa

Link direct la acest mesaj

Eu n-am folosit-o pina acum, dar in RO pe unde mergeam toti il culcau pe Patrick pe un puisor de perna. De ieri i-am pus si eu pernuta lui in patut ca o cumparasem o data cu plapumioara, in vara.Patrick face luna asta 7 luni.

Am procedat oare bine?

narcisa + Patrick

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

MAI, NU VREAU SA INTRU IN POLEMICA CU NIMENI..DECI PRECIZEZ: AM CITIT CA UN BB NU ARE VOIE PE PERNUTA PANA LA CONSOLIDAREA DEFINITIVA A OASELOR, IN CONSECINTA, CICA, NU-I VOIE PANA LA 3 ANI. NU STIU LA CE VARSTA IL VOI PUNE PE RAZVA PE PERNA, ACUM ARE 8 LUNI, DAR , CRED CA TOTUSI LA 7 L, ESTE PREA DEVREME. MAI ASTEAPTA O VREME, MACAR PANA SE INCHID FONTANELELE...

GABY SI RAZVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Multumim frumos Gaby, nu e vorba de nici o polemica, dar pur si simplu nu stiam, desi ma batea si pe mine gindul ca-i prea devreme.....acum doarme dar cind se trezeste, punem pernuta la loc in dulapior...hi,hi,hi
Oricum in RO i-au cautat toti prea mult in cornite!!!

narcisa + Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Cristi a dormit pana la un an fara pernuta ,dar acum de vreo cateva luni ,a descoperit mirajul ei si daca nu are una sub cap ,una in brate si una sub picioare nu doarme.Si le potriveste singur .Oare e devreme si la 2 ani .Este vorba de pernute mititele si nu unflate,ci asa mai molicele
Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astoian spune:

Baietelul meu are 1 an si 2 luni si l-am invatat de mic sa doarma fara pernuta, pe saltea tare. Acum daca incerc sa-i pun pernuta sub cap o refuza, o pune alaturi si isi baga manutele sub ea. Oricum cred ca e mai bine sa nu-i pui inca pernuta.
Toate cele bune!
astoian si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nici noi, la 9 luni fara o zi, nu dormim pe perna; si deocamdata nu se pune problema.

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Copiii mei vor implini, in curand, 1 an si, pana acum, nu le-am pus perna si nici nu am de gand prea curand sa le pun pernuta... Cred ca este mai bine asa... Intr-adevar, asa am citit si eu ca pana la 3 ani nu este recomandata perna. Dar fiecare parinte face cum crede de cuviinta!
Va pupam pe toti
Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by Gaby

MAI, NU VREAU SA INTRU IN POLEMICA CU NIMENI..DECI PRECIZEZ: AM CITIT CA UN BB NU ARE VOIE PE PERNUTA PANA LA CONSOLIDAREA DEFINITIVA A OASELOR, IN CONSECINTA, CICA, NU-I VOIE PANA LA 3 ANI. NU STIU LA CE VARSTA IL VOI PUNE PE RAZVA PE PERNA, ACUM ARE 8 LUNI, DAR , CRED CA TOTUSI LA 7 L, ESTE PREA DEVREME. MAI ASTEAPTA O VREME, MACAR PANA SE INCHID FONTANELELE...

GABY SI RAZVAN

Si eu subscriu, Alex nu are pernuta si nici nu intentionez sa-i dau una in viitorul apropiat.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Nici noi nu folosim pernuta pentru dormit (1,4 ani), dar pentru ... ! Danutz adora tot ce e moale, gen jucarie moale imensa, plapuma, pernuta, cu care de altfel umbla prin toata casa, mi-o baga in masina de spalat, ba chiar si in cuptor .
In schimb, i-am ridicat un pic salteaua in patut, punandu-i un prosop desubt si doarme ca un ingeras, ziua, ca noaptea e cu mine.
Danza, mami lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Diana are pernute din silicon, aproape plate, dar nu le foloseste, decat la joaca, daca este pernuta acolo pune capul pe ea, daca nu se culca direct pe salteluta.
e mai mult o joaca...

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna!! Si fetita mea a dormit pe pernuta de la 1 an, dar pe una plata. Nici acum la 3 ani si 2 luni nu doarme pe perne prea "pufoase". Ii plac cele plate.

Mergi la inceput