Mamici de ianuarie - februarie (78)
Raspunsuri - Pagina 5
oana cretu spune:
Fetelor, ma scuzati ca nu am scris deloc azi, va trec acum pe lista pe toate. Nu mi-a ocupat Seb timpul, ci musafirii care au venit sa-mi vada mandretea de baiat. Sper ca nu mi l-au deochiat, ca se mirau de el incontinuu ca nu plange deloc, ca e cuminte. Nu face altceva decat sa doarma, sa manance si doar ce apuc sa-l schimb si un pic sta treaz, dar nu plange deloc. Sper sa ramana asa, ca in spital am plans si eu cu el, la cat de mult si tare a plans, ca nu aveam lapte primele zile. Dormea doar o ora pe noapte si 3-4 pe zi, in rest plangea.:((Am plans si eu mult din cauza asta, mi se rupea sufletul. Dar de cand am lapte, e linistit tare. Ieri, de cand am venit la spital, de la ora 13 pana la ora 18 a dormit, s-a trezit, a mancat, schimbat si a adormit iar. Acum l-am pus in scaunelul de masina, sa se mai uite si un pic si la noi, dar a adormit iar si rade in somn. Fetelor, sunt innebunita dupa el, nu ma mai satur sa-l privesc.
Felicitari, Erica, sa-ti traiasca scumpa!
Felicitari, Silviuta, sa iti traiasca micutul David, ce mare baiat ai facut!
Amary, bine ai revenit printre noi!!!!
Amaya, sa sti ca tot chinul a meritat din plin, e a doua iubire a vietii mele!
Kita, ma bucur ca in sfarsit ai vazut pozele. Sigur o cucereste pe Bianca, desi e mai mic decat ea!![]()
Multumesc, Miha pentru complimente! M-ai facut sa ma gandesc la George, pe care il intreba mama lui mai devreme la telefon ce fac, cum ma simt acum, mamica, si el a zis ca m-am luminat mult.:)
Viktoria, merci pentru sfaturi si asa o sa fac!
Va tin si eu galerie fetelor care va apropiati de termen sau il depasiti, eu stiu ce inseamna, curaj mult, ca o sa uitati, eu am si uitat tot prin ce am trecut, parca nu s-a intamplat niciodata! Incercati sa va ganditi la mine, ca, pana in ultima clipa am avut rabdare, si va spun cu mana pe inima ca a contat mult, cu cat sunteti mai stresate cu atat o sa fiti mai obosite la momentul nasterii. Eu nu am dormit o zi si doua nopti de dureri, dar am ramas mereu pozitiva ca se va termina cat mai repede, si dupa ce am nascut, dupa 10 ore de asteptat pe masa de nasteri sa se deschida colul,si cu dureri, pentru ca nu mi-au facut morfina in peridurala, ca sunt alergica de data trecuta la ea, si isi pierdea peridurala din efect, ii spuneam moasei ca dupa ce nasc cred ca o sa adorm imediat, a zis ca ea nu crede, si asa a fost. Nu m-am simtit deloc obosita, desi pe fata se vedea oboseala, dar eram ca si cum ma nascusem odata cu el.
Va multumesc tuturor pentru laudele aduse lui Seb, m-au uns pe suflet, e ceva ce nu pot exprima in cuvinte!
Va pupam dulce, ma duc sa-i fac prima baita acasa! Tati se invarte pe langa mine, nu mai are rabdare.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Witchie spune:
Corneliaa, ce pisic dragutz! al meu e exact opusul pisicului tau, e alb complet:) uite-l aci:
http://community.webshots.com/user/andavutescu
il cheama gigi l'amoroso, dar nu raspunde decat la mitz:)) si acum e tuns , ca altfel ii cam pluteste parul cand e blanita mare.
Alina nu te-am uitat:) noi avem cam aceeasi dpn, cum as putea sa te uit. Lasa-l tu pe tata socru in pace... spune-i sotului tau ca nu iti convine sa vina in lipsa lui, sa gaseasca el o metoda eleganta de a-l face sa inteleaga asta. probabil domnul incearca doar sa iti tina companie... eu cand sunt singura acasa imi e tare urat. Mai ales in ultimele saptamani am inceput sa nu mai suport singuratatea...
Anda, 38+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
oana cretu spune:
Carrie, zi-mi toate datele despre Silviuta, sa o trec pe lista, cand a nascut...
Oana si Seb 
(10.01.2005)
Leta spune:
Coraly, da, eu astazi am facut febra 38,4. O prietena mi-a spus ca ar putea fi febra laptelui, dar pe-aia am facut-o acum vreo 3 zile (aveam 37,3 si sinii umflati, durerosi si rosii). Nu stiu daca e de la lapte sau de la cusatura. Dr. mi-a spus sa iau Ampicilina.
Fetelor, am un foarte mare stress: mi se pare ca bebe nu aude. Adica ii vorbesc dar nu se uita la mine; de vazut sigur vede (stringe ochii cind se aprinde lumina mare), dar cum aflu eu daca aude? Am mai avut problema asta si cind era in burtica si mi-a zis Alina sa ii pun o anumita melodie. Acum cind e afara, ce pot sa fac?
Si mai am o problema - are minutele reci si usor vinetii; la nastere a avut circulara de cordon si a iesit cam vinetie...daca o sa aiba probleme mai tirziu din cauza lipsei de oxigen? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
oana cretu spune:
Leta, si eu ma confrunt cu problema cu manutele reci (nu vinete, ci albe), si i-am pus o pereche de sosete groase, si degeaba.:( Din cauza asta l-am luat intre noi in pat azi noapte sa ii incalzesc manutele, dar nu vreau sa se obisnuiasca asa.
Pupici!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
Shobo spune:
fetele,
in seara asta m-am confruntat si eu cu o noutate: bebe trage cumva de cordonul ombilical, nu stiu cum dar se face gropita destul de adinca in jurul buricului si el se misca destul de tare... m-am cam speriat ceva cind am vazut cum tragea de buric, ba chiar mi-a trecut prin cap ca daca il rupe... DOamne fereste! dar cred ca e o prostie sa gindesc asa... ati mai patit asa ceva?
acum parca s-a mai linistit si m-am mai linistit si eu dar ... am emotii cum o fi prins el cordonul, ca pina acum nu l-am vazut sa se joace toata sarcina cu el...
pupici
Eu si bibisor sapt. 36
Dr. Tutunaru - ELIAS
Shobo spune:
si mi s-a mai intimplat ceva in searaa asta: am avut o secretie mai apoasa -sper sa nu fie nimic gen lichid amniotic insa mi s-a cam udat tamponul zilnic - l-am schimbat si mai vedem... oricum presiunea jos e mare, sarcina a inceput sa coboare, loviturile lui bebe sint din ce in ce mai tari, mai puternice...
nu stiu, insa n-as vrea sa nasc inainte de termen totusi! voi ce stiti? daca sarcina a inceput usor sa coboare e pt ca bebe e greu sau pt ca in citeva zile/sapt. se apropie nasterea?
Eu si bibisor sapt. 36
Dr. Tutunaru - ELIAS
Witchie spune:
Shobo, nu te speria degeaba, am auzit si alte fete povestind ca bebe se joaca si trage de buric. N-am inteles eu exact ce legatura e intre buricul mamei si cordonul pmbilical al copilului chiar ma intrebam... dar nu ti se intampla doar tie. In alta ordine de idei, daca burtica e joasa inseamna ca intr-adevar te apropii de nastere dar e chestie de saptamani nu de cateva zile. Oricum, dupa saptamana 37 copilul e considerat la termen, nu prematur, asa ca nu iti mai face ganduri negre.
Anda, 38+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
corneliaa spune:
Witchie, e superb pisicul tau! Ce rasa e? ca asa tunsulica zici ca e ceva foarte rarisim. Oricum e super!!! Apropo, tu ii dai cu ceva contra caderii parului? Cu ce?
Shobo, stai linistita din toate puctele de vedere. Eu de pe 20 dec. am capul copilului angajat deja si uite ca nu s-a mai nascut si nici nici un semn nu da. Burta mea deja atarna! Gaura la buric si eu fac uneori, desi vorba lui Witchie, nu stiu ce legatura are cu bebelul pentru ca buricul nostru nu e legat de bebe in nici un fel.
Despre secretiile apoase la fel stai linistita, eu le am de vreo luna si ceva, si eu m-am speriat ca sunt poate lichid. Dar am fost la eco si nu era vorba de asa ceva. bebele apasa pe vezica si...la eforturi mai mari sau la stranut, tuse, etc....mai ...stii tu scapa cate o picatura doua.Asa mi-a explicat doctorul.
Deci...n-ai motive de ingrijorare. crede-ma ca am trecut prin toate astea si eu. Acum am alta v-am mai zis: mi se pare ca ii scartie oasele bebelinei. Si cand misca mai tare ca pocneste ceva pe-acolo. Femeie nebuna, nu?
(39 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100